Denne mannen sprer frykt

Flere av Middlesbroughs forsvarere skjelver i buksene foran møtet med Michael Owen og Liverpool. Damelagskamp på Anfield.

Foran søndagens kamp er det betydelig bekymring å spore i Middlesbrough-leiren.
- Liverpool jakter på Champions League-plass, og vil derfor være farlige. Vi har ikke spilt så godt i det siste, og må forsøke å rette på det, sier tidligere Liverpool-linkede Chris Riggot. 
Han mener for øvrig at Liverpool er full av optimisme etter seieren mot Manchester United.

Frykt for Owen
Riggots lagkamerat forsvareren Franck Queudrue, fremhever på sin side at også Middlesbrough slo Manchester United på Old Trafford og at ingenting er umulig. Likevel har han en stor frykt foran møtet med de røde - Michael Owen.
- Han har kanskje ikke vært i sitt livs form i det siste, men han utgjør uansett en veldig stor trussel. Owen trenger bare en sjanse for å score, så han må følges nøye, vektlegger franskmannen.
Settes dette utsagnet i sammenheng med Florent-Sinama Pongolles tidligere utsagn (som dukker opp i mediene igjen i dag) om at Liverpools framtidige spisservervelse Dijbril Cisse er rask som et fly, ser det ut til at motstanderlagenes forsvarere skal få nok å stri med neste sesong...

Cupfinale på Anfield
Til slutt vil vi nevne at det tirsdag vil utspille seg noe så sjeldent som en damelagskamp på Anfields grønne gress. Oppgjøret det dreier seg er finalen i den regionale cupen mellom Liverpool Ladies og rivalene i Everton Ladies.