Desperat Robson tyr til Bellamy?

En desperat Bobby Robson på jakt etter UEFA-cup plass kan finne på å ty til halvskadde Craig Bellamy i angrepsrekka i ettermiddag. Liverpool stiller trolig uforandret, men unge Paul Harrison tar Patrice Luzis plass på benken.

En desperat Bobby Robson kan ta sjansen på kjøre Craig Bellamy inn i angrepsrekka til Newcastle på Anfield i ettermiddag, trass i at spilleren opprinnelig var rapportert å være ute for resten av sesongen med en hamstring-skade. Bellamy var i alle fall i troppen som satte kursen for Merseyside, og ettersom Shola Ameobi pådro seg en lårskade mot Southampton som truer med å sette han utenfor kampen, kan Robson se på Bellamy som sin beste mulighet i kampen for en UEFA-cup plass, trass i at han har Michael Bridges tilgjengelig.

 

- Shola Ameobi pådro seg en kraftig lårhøne mot Southampton, og har ikke trent etter det, bekrefter Robson.

 

Bedre nytt for Newcastle-manageren er det at Kieron Dyer gjennomførte 70 minutter mot Saints uten å få  noen reaksjon på sin hamstring-skade.  Imidlertid hersker det tvil hvorvidt spillere som Olivier Bernard (lyske) og  Hugo Viana (rygg) er i stand til å spille i dag.

 

Laget fra nord-øst må ha et bedre resultat enn Aston Villa i ettermiddag, skal man klare å kvalifisere seg til UEFA-cupen, og dersom man taper på Anfield kan man også risikere å bli tatt igjen av Bolton. Newcastle har faktisk ikke vunnet en ligakamp på Anfield på ti år, og Bobby Robson har faktisk aldri vunnet der verken som spiller eller manager.

 

- Anfield er ingen lett bane å vinne på, akkurat som det ikke er lett å vinne for de som gjester St. James’s Park, Old Trafford eller Highbury, sier Newcastle-manageren.

 

Liverpool-manager Gérard Houllier har en så og si skadefri stall å velge mellom, og er ventet å stille samme lag som mot Birmingham. Reservekeeper Patrice Luzi har imidlertid tråkket over, og ankelskaden fører dermed til at unge Paul Harrison tar hans plass på innbytterbenken.