Diao krever spilletid

Salif Diao sier at han bør spille regelmessig innen jul dersom han skal se noen fremtid i LFC. Benitez advarer mot rystet Blackburn. Sinama-Pongolle tvilsom til lørdagens kamp. Ranieri sier flere er interessert i Mista.

- Jeg ønsker å spille hver uke

Salif Diao sier til Liverpools eget magasin, ”LFC”, at han må ha etablert seg på førstelaget innen jul hvis han ikke skal vurdere sin egen fremtid i klubben.  Afrikaneren var i sommer linket til en overgang vekk fra Anfield, men en ny manager har gjort at den store midtbanespilleren mente han hadde en sjanse til å spille seg inn på laget:  - Jeg har gitt meg selv tid til jul for å greie å etablere meg.  Jeg ønsker å spille regelmessig og det har vært mitt mål siden starten av denne sesongen.  Hvis ting ikke ordner seg vil jeg bli nødt til å se etter andre muligheter.  Jeg ønsker å spille hver uke.

- Vi har blitt fotballspillere fordi vi ønsker å spille, ikke fordi vi liker å gå til trening hver dag.  Det har vært noen klubber som har vært interessert i meg mens jeg har vært i Liverpool, men jeg har ikke tenkt på det siden jeg ønsket å ha suksess her.  Bare når jeg skjønner at det ikke kommer til å skje vil jeg se på andre alternativer.

- Jeg har følt meg som en ny spiller denne sesongen fordi jeg hadde en realistisk sjanse til å komme på laget.

 

Liverpool mot Blackburn i poengnød

De røde reiser til lørdag for å møte et Blackburn som ligger helt i bunnen av Premier League.  En kan kanskje tro at laget som har tapt de to siste kampene med 0-4 bør være en ideell motstander, men Rafael Benitez tror det kan bli tvert i mot:  - Normalt når et lag har hatt dårlige resultater er det også et dårlig tidspunkt å møte dem på.  De vil ha karakterstyrke i sitt lag, og de ønsker å gjøre ting annerledes for å bli bedre.  Det vil bli en vanskelig kamp for oss, men vi har mye selvtillit for øyeblikket og tro på det vi driver med.

- Vi spiller nå bra både hjemme og borte og vårt nivå blir stadig høyere.  Dess mer vi arbeider og trener sammen dess bedre vil vi bli.

 

Ikke langvarig for Sinama-Pongolle

Florent Sinama-Pongolle får daglige behandlinger,etter at sammenstøtet han fikk i kampen mot Millwall førte til kraftig hevelse både på forsiden og baksiden av den ene leggen.  Det er høyst tvilsomt om han blir spilleklar til lørdagens kamp mot Blackburn, men det er lite som tyder på at det blir et langvarig opphold for den unge franskmannen.

 

Mista ettertraktet

Miguel Angel Ferrer Marinez, med kunstnernavntet Mista, vegrer seg fortsatt for å skrive under noen ny avtale med Valencia.  Selv om angriperen har vært på banen i det siste for klubben,som nå sliter resultatmessig under ledelsen av Claudio Ranieri tyder det meste på at spilleren vil forlate Valenica enten i januar eller på Bosman til sommeren.  Ranieri svarer noe krypisk at han kjenner til at Liverpool er interessert, men at det også er andre klubber som vurderer den store spissen:  - Jeg er klar over at Liverpool har blitt linket til min angriper Mista, men det er et antall klubber i Europa som kikker på ham.