Didi ønsker ny kontrakt med Liverpool

Dietmar Hamann ønsker å forlenge kontrakten med Liverpool. Ince forbannet på Cheyrou. United våre største rivaler.

Didi vil bli i Liverpool

Kontraktspekulasjonene raser i Liverpool om dagen, da det er mange i dagens tropp som kun har ett år igjen av kontrakten til sommeren. En av disse er Dietmar Hamann. Tyskeren sier imidlertid til Liverpools offisielle hjemmeside i dag at han elsker å spille for Liverpool, og at han ønsker å forlenge kontrakten med klubben. Han håper at Liverpool fortsatt ønsker hans tjenester, men mener at det nå er like viktig å rette fokuset mot de kommende kampene som mot kontraktsforhandlingene.

- Dette er ikke den rette tiden å diskutere kontrakter på. Vi har en jobb å gjøre ute på banen nå, og jeg håper vi kan starte med en seier mot Newcastle i morgen. Jeg ønsker bare å spille opp mot mitt beste i kampene som kommer, og så får jeg håpe at klubben fortsatt vil ha meg. Det er fortsatt plenty med tid for å diskutere en forlengelse av kontrakten, slår den tidligere Newcastle-spilleren fast.

- Det har vært rykter om Stuttgart og Schalke for mitt vedkommende, men ærlig talt har jeg ikke hørt noe annet om dette enn det jeg har lest i avisene. Den neste klubben jeg vil diskutere min fremtid med er Liverpool. Jeg har funnet meg til rette her etter fem år, og jeg ønsker slett ikke å dra herfra, slår tyskeren fast.

Men som nevnt, nå fokuserer midtbaneankeret heller på morgendagens kamp mot Newcastle.

- Jeg har spilt ok siden jeg kom tilbake fra skade, men vi har tapt to kamper i den perioden, og det er to for mye. Min egen form kommer i annen rekke. Det er hva laget gjør som teller. Vi er skuffet over tapet mot Wolves, men har nå fått tilbake flere spillere fra skader, og seier over Newcastle vil ta bort noe av frustrasjonen vi følte etter onsdagens kamp.

- Jeg tror ikke det er mye som skiller oss og Newcastle når det gjelder kvalitet, så det blir en spennende kamp. Det er ikke vår intensjon å ryke ut i 4. runde. Vi akter å nå finalen.

Cheyrou fansens valg

Fansen på Liverpools offisielle nettsted har stemt frem Bruno Cheyrou som Liverpools beste mot Wolverhampton, fulgt av Steven Gerrard, Michael Owen, Dietmar Hamann og Sami Hyypiä på de neste plassene.

Nettstedets egne folk hadde imidlertid Sami Hyypiä som sin Man of the Match, med Michael Owen, Steven Gerrard, Bruno Cheyrou og Dietmar Hamann som den videre rekkefølgen. De samme fem altså, men i en annen rekkefølge.

Ince ikke ferdig med onsdagen ennå

En som ikke ser ut til å klare og legge onsdagens kamp bak seg, er den tidligere Liverpool-kapteinen Paul Ince. Han har i dag anklaget Bruno Cheyrou for å gå ned som en sekk poteter, slik at Ince pådro seg et gult kort og suspensjon. Mange vil imidlertid hevde at Ince var heldig som ikke ble utvist i den kampen. Han hadde som kjent da allerede gult kort da han røk i tottene på Steven Gerrard mot slutten av oppgjøret.

- Jeg er skuffet over det gule kortet, fordi det var min første takling, og Cheyrou fallt veldig lett", sier en sint Ince i dag.

Rosicky ikke til en annen tysk klubb

Liverpool-linkede Thomas Rosicky har i dag uttalt at det er uaktuelt for han å gå til en annen tysk klubb. Både Bayern München og Schalke 04 skal være interessert i tsjekkeren, men han har som kjent også blitt satt i forbindelse med Chelsea, Barcelona og Juventus, i tillegg til de røde fra Anfield. Spilleren selv skal ha størst ønske om å flytte til Spania.

Skolegutter møter også Newcastle

Liverpools skolelag spiller også cupkamp mot Newcastle i helgen, bare timer før det braker løs på Anfield. De har spilt seg fram til femte runde i the English Schools Trophy, og håper i likhet med sine helter på Anfield på avansement. Både Steven Gerrard, Jon Otsemobor og John Welsh har for øvrig en fortid på Liverpools skolelag.

Parkinson scoret for Swindon

Den tidligere Liverpool-reserven Andy Parkinson er for tiden utlånt fra Sheffield United til Swindon, og markerte seg med å score vinnermålet i 1-0 seieren over Wrexham i helgen. Parkinson har også vært innom Tranmere Rovers etter at karrieren på Anfield var over.

United - våre største rivaler

En landsomfattende undersøkelse blant fotballfans i England har kommet opp med noen interessante resultater. Blant annet betrakter nå Liverpool-fans Manchester United som sine største rivaler. Tradisjonelt har den tittelen gått til Everton. Og følelsene er gjensidige. De fleste United-fans betrakter Liverpool som sine største rivaler. Hos Everton-fansen er fortsatt Liverpool den mest uglesette klubben. På andre og tredjeplass på Liverpool-fansens rival-liste følger Everton og Arsenal.

Manchester Citys supportere betrakter Liverpool som sine nest største rivaler etter United, mens Leeds-fansen har Liverpool som nummer tre på listen.

Liverpool er for øvrig, sammen med Arsenal og Chelsea, klubbene flest fans ville ha støttet om deres egen klubb ikke hadde eksistert!