Diouf i trøbbel?

Diouf vraket igjen. Gerrard blir enda bedre, mener Houllier. Raven og England U19 vant 3-0.

Diouf vraket?
El-Hadji Diouf har i følge britisk presse blitt vraket til morgendagens hjemmekamp mot Middlesrough etter å ha brutt klubens alkoholreglement. Manager Gerard Houllier inkluderte heller ikke senegaleseren forrige helg mot Manchester United. Houllier nektet å uttale seg konkret om Dioufs utenomsportslige aktiviteter men la ikke skjul på at det var snakk om en holdningssak.
- Dersom spillerne ikke gir 150% så har de en vanskelig oppgave. Spillerne tjener utrolig mye og lønna er ikke den samme som mannen i gata som må ofre enkelte ting på grunn av det. Eller jeg vil ikke karakterisere det som å ofre noe, det handler mer om å respektere jobben, poengtere LFC-manageren.
- Noen ganger glemmer spillene hva jobben handler om og hvordan de skal forbedre seg. Den beste måten aa få dem til å huske det er å utelate dem fra troppen, sier en lite hemmelighetsfull Houllier som mener all fokus bor vaere på å sikre fjerdeplassen.
- Vi trenger tre seire fra de siste tre kampene - det er så enkelt som det.
Dette er ikke første gang Diouf er i problemer med sjefen. Houllier var ikke imponert over hveren angriperen eller Salif Diao da de kom tilbake fra landskamp etter skjema tidligere i år.

- Gerrard blir enda bedre!
Steven Gerrard har levert varene i verdensklasse så langt denne sesongen, men Gerard Houllier mener publikum skal få se enda bedre spill fra midtbanegeneralen.
- Steven har en innflytelse på alle kampene. Han forsvarer bra og kan samtidig skape sjanser og score mål. Det er likevel så mye å forbedre også for Steven, men han jobber så hardt at jeg er sikker han kan heve seg til ytterligere et bedre nivå, håper han.

Raven god for England
David Raven spilte hele kampen da Englands U19-landslag beseiret Danmark med 3-0 i en EM-kvalifiseringskamp fredag ettermiddag. I folge rapportene spilte midtstopperen en meget god kamp sentralt i forsvaret sammen med Pat Collins fra Sunderland.