Duo med nye kontrakter

Reservelagsspillerne Stephen Warnock og Richie Partridge har signert nye kontrakter med Liverpool på henholdsvis to og et år.

Toårskontrakt for Warnock

Stephen Warnock har signert en ny toårskontrakt med Liverpool. Den forrige ville ha utløpt i sommer. 22-åringen er var på utlån hele forrige sesong i Coventry hvor han startet 44 ligakamper, derav to som innbytter. På disse opptredene nettet han tre ganger. Warncok pleier å spille på venstresiden, enten på backen eller på midtbanen. Nå håper den lokale spilleren å slå gjennom i den røde trøya.

- Jeg signerte en toårskontrakt før jeg dro på ferie og jeg er veldig fornøyd. For å være ærlig forventet jeg det ikke da jeg var på lån forrige sesong i Coventry. Jeg trodde jeg ville ende opp der. I slutten av mars fikk jeg en telefon fra Rick Parry hvor han uttrykte ønske om at jeg forble i klubben og at de ønsket å gi meg en kontrakt. Jeg var i ekstase. Jeg vil forsøke å gjøre et inntrykk under pre-season. Selvsagt er toppspillere som Michael Owen og Steven Gerrard garantert plasser, men andre spillere er på samme nivå som meg. Jeg er sikker på at den nye manageren vil ta en titt på alle og gi alle en mulighet. Jeg bare håper at ungguttene kan få en sjanse og at jeg klarer å bevise at jeg er god nok til å spille for Liverpool Football Club, uttaler Warnock til liverpoolfc.tv.

Om tiden Coventry uttaler han følgende:

- Det var et være eller ikke være for meg, og heldigvis gikk det bra for meg. Jeg var komfortabel med å spille i Coventry og Gary McAllister var manager i begynnelsen av sesongen. Han passet på meg og behandlet meg godt. Jeg spilte mye på venstresiden på midtbanen, men jeg spilte også venstreback i Coventry. Jeg føler meg bekvem i begge posisjoner, så jeg er glad uansett hvor jeg spiller.

 

Ettårskontrakt for Partridge

Richie Partridge (bildet til høyre) har ikke sparket en ball etter at han pådro seg en kneskade i en kollisjon med lagkamerat Jason Massie under en reservelagskamp mot Middlesbrough i november. Kantspillerens kontrakt ville ha utløpt i sommer og de røde valgte å tilby spilleren ny ettårskontrakt, trolig på grunn av usikkerheten rundt skaden.

- Jeg har signert en ny ettårskontrakt og jeg er veldig fornøyd. Jeg mistet mye av forrige sesong på grunn av skade og spilte ikke mange kamper. Jeg ønsker bare å komme i form. Det går bra med skaden nå. Jeg har ikke hatt ferie som resten av spillerne, siden jeg er inne hos fysioterapeuten til rehabilitering hver dag. Jeg føler bra nå. Jeg har begynt å jogge og driver styrketrening på kneet. Det er kun snakk om tid før jeg kan løpe med guttene, forhåpentligvis i pre-season. Og så sparke ball et par uker senere. Jeg vet ikke om jeg blir tilgjengelig for USA-turen, som kanskje kommer noe tidlig.

Partridge er også glad for at Warnock fikk ny kontrakt.

- Stephen Warnock fikk ny avtale og det er flott for ham. Det er noen virkelig unge talenter i denne klubben, og jeg håper at de får sjansen neste sesong. Man vet aldri om det kan bli en superstjerne ut av dem.