Dusinet fullt – ute i Europa

Liverpools førstelagspillere opptatt med landslagsspill. John Arne Riise provosert av Drillo. Reservene i aksjon i kveld.

13 spillere kalt opp

Brorparten av Liverpools førstelagstall vil være opptatt med landskamper den nærmeste uka.  Det er full runde med kvalifiseringskamper for VM, i tillegg skal Salif Diao spille for Senegal mens Florent Sinama-Pongolle og John Welsh er involvert med U21 landslag.

 

Disse vil være på tur i forbindelse med VM-kvallik:

Stephane Henchoz – Sveits møter Færøyene og Irland.

Milan Baros – Tsjekkia har en viktig bortekamp mot Nederland 8/9.

Jerzy Dudek – Polen har britisk motstand i Nord-Irland og England.

Djibril Cissé – Er med i den franske landslagstroppen som skal spille mot Israel og Færøyene.

Steve Finnan – Irland spiller mot Kypros og Sveits.

Xabi Alonso – Liverpools midtbanespiller kjemper om en plass på Spanias lag mot Bosnia.

John Arne Riise – Norge reiser til Italia og tar i mot Hviterussland hjemme.

Steven Gerrard/Jamie Carragher – England har bortekamper mot Østerrike og Polen.

Sami Hyypiä er kalt inn til Finlands tropp til kampene mot Andora og Armenia.

 

Salif Diao og Senegal reiser til Mali førstkommende helg.

 

- Riise er ikke back, sier Drillo

Egil Drillo Olsen har pisket opp stemningen før den viktige VM-kampen mot Italia på lørdag ved å uttale at han mener at John Arne Riise bør spille på midtbanen og ikke på venstrebacken.  Den tidligere landslagsjefen vurderer at Liverpool-spilleren er for svak defensivt til å inneha en backplass.  Riise prøver å ta det hele med et skuldertrekk:  - Det er opp til ham å mene det.  Han trengte kanskje mediaomtale, det er vel lenge siden han har vært i mediene.  Hvis han har lyst til å kritisere meg fire dager før kampen mot Italia så får han bare gjøre det.  Jeg er likegyldig.

 

Reservene prøver igjen

Liverpools reservelag er i aksjon kl 20.00 i kveld i Wrexham, etter at gårsdagens terminfestede kamp mot Nottingham Forest ble avlyst da det var transportproblemer fra The Midlands.  Forhåpentligvis greier motstanderen å komme fram i dag.

Liverpools lag:  Luzi; Otsemobor, O’Donnell, Raven, Whitbread; Partridge, Biscan, Potter, Warnock; Smyth, Mellor.  Reserver: Harrison, Butler, Smith, Mannix, Wilkie.