Evans ser ikke poenget med å sparke Houllier nå!

Tidligere Liverpool-manager Roy Evans uttaler i dag at han ikke ser poenget med å sparke Gerard Houllier på det nåværende tidspunkt, og mener at franskmannen er i stand til å sikre de røde Champions League kvallik.

 

Tidligere Liverpool-manager Roy Evans ser ikke poenget med å sparke Gerard Houllier fra managerstolen på Anfield nå. Evans delte som kjent manager-ansvaret med franskmannen i en periode, etter at han ledet laget alene i fire år uten at Liverpool havnet utenfor topp-fire i noen av årene. Trass i de dårlige resultatene den siste tiden, støtter imidlertid Evans sin tidligere kollega.

 

- Det er litt skremmende at Liverpool er hele 19 poeng bak lederlaget i januar, og de må helt klart forbedre seg. Alle involverte, inkludert Gerard, har innrømmet at laget har vært for ustabile denne sesongen, og et lag av Liverpools kaliber bør oppnå bedre resultater. Alle er klar over det, slår Evans fast i dag.

 

- Jeg ser imidlertid ikke helt poenget med å sparke Gerard nå. Det vil bli veldig vanskelig for en ny manager å komme inn og klare noe bedre enn fjerdeplass, og jeg tror Gerard er den som er best egnet til å ta klubben til Champions League kvalifisering slik situasjonen er nå.

 

- Michael Owen har akkurat kommet tilbake fra skade, og når sjansene begynner å gå inn igjen for han vil det generere selvtillit for hele laget. Men for øyeblikket sliter de, avslutter Evans.