Finnan klar til å spille

Steve Finnan har hatt en uke med full trening uten problemer, men tror ikke han spiller på Old Trafford. Tidenes dårligste 4.plass i Premier League.

Finnan håper på benkplass

Liverpools høyreback er nå helt restituert av skulderskaden han pådro seg for en drøy måned siden, men erkjenner at lørdagens storoppgjør mot Manchester United nok kommer litt for tidlig for ham:  - Jeg er klar til å spille igjen.  Jeg har vært tilbake i trening siden siste uke, og alt har gått greit.  Jeg kan likevel ikke se at jeg får en plass på laget til lørdag.  Dersom det hadde vært en reservelagskamp denne midtuka kunne det kanskje ha blitt annerledes.  Siden jeg ikke har hatt noen sjanse til å bevise at jeg er i kampform vil jeg vil overrasket om jeg får tillit mot United, spesielt med tanke på hvor mye kampen betyr.  Jeg håper i beste fall på en plass på benken.

Neste reservelagskamp er førstkommende mandag, borte mot Bolton.  Finnan er ikke tatt ut i den irske landslagstroppen som møter Polen neste uke.

 

50 poeng på 34 kamper

Liverpool ligger pr. i dag på 4.plass i Premier League, selv om Newcastle altså har samme poengsum og en kamp til gode.  Siden Premier League ble dannet i 1992-93 er det ingen lag som har hatt så få poeng som de 50 Liverpool har samlet sammen, og ligget på den i inneværende sesong så viktige fjerdeplassen med fire kamper igjen å spille.  Ved åtte at de tolv tilfellene har laget rett nedenfor pallen hatt minst 60 poeng i kofferten på det samme tidspunkt av sesongen.  Ved samme tidspunkt i fjor var de helrøde nummer fem på tabellen med 58 poeng, to poeng mindre enn Chelsea.  Det forteller en god del om hvilken svak sesong Liverpool har hatt.  Ved sluttstatus hadde Liverpool 64 poeng.