Finnan og Le Tallec i full trening igjen

Godt nytt på skadefronten på en dag da den røde halvdelen av Merseyside slikker sårene etter ett nytt frustrerende poengtap. Både Steve Finnan og Anthony Le Tallec trener igjen etter lengre skadeavbrekk. Coleman innrømmer at Fulham var heldige.

På en dag der Liverpool-supporterne sliter med en kraftig sportslig bakrus, er det i det minste godt nytt å melde om på skadefronten. Steve Finnan er i trening igjen, og håper å bli spilleklar allerede til oppgjøret mot Manchester United kommende lørdag. Men vi tviler på at Houllier vraker Carragher eller Riise for en nylig restituert Finnan nå, så en plass på benken er nok det beste iren kan håpe på. Finnan har for øvrig vært satt ut av spill på grunn av sin skulderskade helt siden møtet med Marseille på Anfield for fem uker siden, og har vært mye plaget av skader i sin første sesong for Liverpool etter overgangen fra Fulham.

 

Også Anthony Le Tallec skal nærme seg sitt comeback. Den unge franskmannen rev av leddbånd i ankelen i en reservelagskamp for seks uker siden, men kunne fredag gjenoppta treningen igjen etter den stygge skaden. Midtbane-eleganten håper dermed å spille på førstelaget igjen før sesongen er over.

 

Coleman: - Vi var heldige

På dagen 40 år etter at Liverpool sikret seg sitt sjette ligamesterskap med en overbevisende 5-0 seier over Arsenal, i Bill Shanklys første tittelsuksess, slikker den røde halvdelen av Merseyside igjen sårene etter et unødvendig poengtap. Og Fulham-manager Chris Coleman nøler ikke med å innrømme at hans mannskap var heldige som fikk med seg det ene poenget fra Anfield i går. Liverpool satte gjestene under kraftig press i deler av andreomgangen i går, og Coleman var mer enn fornøyd med poengdeling da han ble intervjuet av pressen etter kampen.

 

- Jeg må være fornøyd med resutlatet. Vi var heldige til tider, men vi forsvarte oss godt og var farlige på kontringer. Dette resultatet veide opp for tapet for Blackburn tidligere i uka. Liverpool virket nervøse, og atmosfæren på tribunene var veldig anspent. Jo lenger kampen forble målløs, jo bedre var det for oss, for det var tydelig at nervene lå tykt utenpå Liverpool-spillerne, mente Fulham-manageren.