Finnan også linket til de blå

Kjøpekåt nabo skal være ute etter både Steve Finnan og Djimi Traore. Robbie Foy tror han er nære førstelagstroppen. 17-årig spanjol aktuell for Liverpool.

Forsvarsduo tar turen over parken?

En russisk investor kan bane veien for at Everton får muligheter til å hente inn spillerforsterkninger før transfervinduet lukkes om en drøy uke.  I går uttalte agenten til Djimi Traore at de blå hadde franskmannen på sin ønskeliste.  I dag hevder britisk media at Steve Finnan også er ønsket av David Moyes.  Finnan har mistet plassen på høyre back til nyinnkjøpte Josemi, men har under innledningen av sesongen fungert som vikar på midtbanen.  Nå som Xabi Alonso og Luis Garcia vil bli spilleklar til neste ligakamp mot Bolton kan Rafael Benitez være villig til å lytte til bud for iren.

 

Optimistisk Robbie Foy

Den lille kruttønna av en klassisk skotsk ving, Robbie Foy(bildet), har slitt med å slå seg inn i førstelagstroppen etter at han kom til Melwood som 17-åring.  Ikke er han blitt tildelt trøyenummer, og ikke var han med til USA.  U21-spilleren for Skottland tror imidlertid skiftet av manager kan bli positivt for hans sjanser denne sesongen:  - Jeg har virkelig tro på at jeg kan komme meg et steg videre denne sesongen, og at jeg kan få en mulighet på førstelaget.  Jeg tror at jeg er nære, og at det bare er et spørsmål om tid.

- Benitez har vært glimrende siden han kom hit.  I likhet med alle de andre unge spillerne her, så hadde han en samtale med meg kort tid etter at han ble manager.  Han har allerede fortalt meg at jeg har god tid.  Jeg har to og et halvt år igjen av min kontrakt, og i løpet av den tiden kan jeg forhåpentligvis utvikle meg og sikre meg en plass i troppen.

- Fra sin tid i Valencia vet alle at Benitez ikke er redd for å gi ungdommer en sjanse.  I vår første ligakamp forrige uke mot Spurs kom Stephen Warnock inn som reserve.  Heldigvis spiller Liverpool nå med to vinger så jeg håper også å få muligheten i Premier League.

 

Carlos Carmona Bonet

Ifølge gode kilder skal Liverpool være interessert i å knytte til seg den 17-årige høyrevingen Carlos Carmona Bonet fra Real Mallorca.  Spanjolen spiller på samme aldersbestemte landslag som Francesc Fabregas hos Arsenal, og er uten kontrakt.  Liverpool må uansett betale en kompensasjon dersom det blir en overgang.