Fire røde i Englands tropp

Owen, Gerrard, Heskey og Carragher er tatt ut i Englands tropp til Euro 2004. Danny Murphy er verken med i troppen eller står på Erikssons venteliste.

Det var ingen overraskelser da Sven-Göran Eriksson i dag offentliggjorde sin tropp til Euro 2004.  Michael Owen og Steven Gerrard er to av Englands nøkkelspillere, og det var også ventet at Emile Heskey fikk fornyet tillit.  Owen og Heskey er to av bare fire angripere i troppen, selv om Scholes og Dyer også kan brukes framme.  Jamie Carragher vil neppe være i startoppstillingen til Sven, men landslagsjefen understreket at scouseren vil være en nyttig mann å ha med seg takket være at han kan brukes på flere plasser og er en du vet alltid vil gi alt.

 

Troppen vil først bli offisielt klar 2.juni, da man må sende navnene til UEFA.  Det kan altså bli forandringer, selv om det neppe vil bli tilfellet dersom ikke noen pådrar seg skader i 12.time.  Eriksson mente at Gareth Southgate var den som lå nærmest, men at veteranen neppe ville klare å overbevise om at han var frisk nok etter sitt skadeopphold.

 

Englands tropp:  James, Robinson, Walker; Bridge, Campbell, Carragher, Cole, King, G.Neville, P.Neville, Terry; Beckham, Butt, Cole, Dyer, Gerrard, Hargraves, Lampard, Scholes; Heskey, Owen, Rooney, Vassell.

På venteliste: Wright, Upson, Southgate, Parker, Defoe, A.Smith.