Flere TV-kamper med Liverpool

Hjemmekampene mot Birmingham og Crystal Palace også på skjermen. Det at Florent Sinama-Pongolle vil vekk er ukjent for Liverpools manager. ”Comeback” for Anders Frisk på Anfield.

Mer rødt på Canal+

Ifølge de svenske internettsidene for Canal+ vil nå hjemmekampene mot Birmingham og Crystal Palace også bli vist på kanalen.  De kommende ligaoppgjørene mot Charlton og Blackburn vil som kjent bli vist på Canal+ Sport. Når vi tar med at kveldens kamp i Champions League mot Deportivo går direkte på TV3, og 3.runde i Carling Cup mot Millwall vises på Viasat Sport 1, og man helt dekket for resten av oktober når det gjelder Liverpool på rimelig tilgjengelige norske kanaler.

Liverpool-Birmingham skal vises på vanlig Canal+ kl 16.00 lørdag 6.november, mens Liverpool-Crystal Palace vil gå på Canal+ Sport en uke etterpå.  Se for øvrig vår oversikt over TV-kamper.
Canal+ Norge bekreftet i ettermiddag at Birmingham og Crystal Palace kommer til å gå på TV. Begge kampene går imidlertid på C+Sport.

 

Rafa avviser Pongolle-sitater

Ifølge sitater fra Frankrike skal Florent Sinama-Pongolle være lei av å sitte på benken, og spilleren som blir 20 år i morgen skal ha levert et ønske om transfer til Liverpool.  Spilleren ble også sitert på at dette ønsket var blitt avvist av Rafael Benitez, men at han behøvde førstelagsfotball.  Benitez avviser imidlertid at spilleren har ytret at han vil vekk:  - Jeg har bare lest om denne transfersøknaden, men han har ikke sagt noe til meg om det.  Han er ung, og han behøver å trene hardt for sin fremtid.  Det er også det hele.

 

Svensk pipeblåser

Anders Frisk er kveldens dommer på Anfield.  Den rutinerte kamplederen dømmer dermed sin første kamp etter at han ble truffet av en gjenstand i kampen Roma-Dynamo Kiev, og valgte å avlyse oppgjøret ved halvtid.