Fornyet tillit til Finnan

Gérard Houllier forsvarer Steve Finnan, og bekrefter at høyrebacken starter i morgen. Finnan selv mener at det viktigste er å holde nullen mot Marseille. Russisk dommertrio på Anfield.

Steve Finnan fra start

Liverpools nyervervelse fra Fulham sist sommer, Steve Finnan, har slitt med formen i det siste.  Det gjaldt ikke minst i siste kamp mot Levski Sofia, hvor han ble byttet ut tidlig i 2.omgang til fordel for Igor Biscan.  Manager Houllier avviser imidlertid at det er aktuelt å vrake iren:  - Steve var uheldig med det første målet til Sofia forrige uke.  Av og til hender det at en spiller har en dårlig dag, du kan se det etter 25 minutter og du må reagere.  Hvis det er slik at dette ikke skjer veldig ofte vil du sette spilleren rett inn på laget igjen.  Jeg vil stå fast ved Steve og jeg er sikker på at jeg for en positiv reaksjon fra ham.  Dere må huske at han var ute i to måneder ved juletider.  Han vil spille på torsdag, det er helt sikkert.

 

- Forsvarsspillet viktig mot Marseille

Steve Finnan selv mener at det blir svært viktig å holde tett bakover når det franske storlaget Marseille er gjester på Anfield i morgen.  Bortemål i Europa har ofte vist seg avgjørende:  - Det viktige er at vi ikke slipper inn mål mot Marseille.  Hvis vi kan spille bra, og kanskje få en solid ledelse, da har vi en glimrende sjanse.  Med de angrepsspillerne vi har er det alltid gode muligheter for at vi vil score, slik som vi viste mot Sofia i forrige runde.

 

Russer leder Liverpool v Marseille

Mannen i sort på Anfield i morgen kveld er russisk og heter Baskatov.  Det er første gang siden 1997, og kampen i Bergen mot Brann, at det er en russisk dommertrio som dømmer Liverpool.