Fortsatt ungt lag i ligacupen?

Etter det vi erfarer kommer Benitez til å fortsette med et urutinert mannskap i onsdagens ligacupkamp mot Middlesbrough. Nuñez bekrefter at han bør være kampklar i løpet av 2-3 uker.

Benitez byttet ut nesten et helt lag i 3. runde av ligacupen. Onsdag spilles neste runde, og atskillig sterkere motstand venter de røde når Middlesbrough kommer på besøk. Heller ikke Boro hadde sitt beste mannskap i aksjon for ca to uker siden, men kommer etter det vi forstår til å mønstre sterkere lag i 4. runde.

 

Benitez skal ha bestemt seg for å la Darren Potter og Stephen Warnock få fortsette på midtbanen. Igor Biscan fortsetter ganske sikkert også. Sannsynligvis får han selskap av Salif Diao. Etter det vi forstår blir det å fortsette med uerfarne unggutter også fremover på banen. Dudek får sikkert en ny sjanse mellom stengene, men det er mer usikkert hva han gjør med forsvaret ellers. Spesielt med tanke på midtstopperne. Finnan kan ligge an til start på høyrebacken, mens Warnock også kan komme i betraktning på venstrebacken. Totalt sett antar vi at det snakk om å bytte ut minst 8-9 spillere fra lørdagens oppgjør mot Birmingham.

 

På en avstemning mener hittil 50 % av de besøkende på disse sidene at manageren ikke bør hvile fullt så mange spillere som mot Millwall. 38 % mener at de beste spillerne bare kan få fri.

Kopvote: Bør Benitez fortsatt hvile de beste spillerne?

 

Nuñez klar om to-tre uker?

Antonio Nuñez bekrefter i dag at det går bra på trening etter operasjonen i kneet og at han forventer å være aktuell for spill i løpet av 2-3 uker. Reservelagskampen borte mot Leeds 22. november kan være en aktuell ”debut” for spanjolen. Til tross for å ha skadet seg på bare sin andre trening på Melwood har Nuñez funnet seg godt til rette på Anfield. Han liker seg i England og selv om han enda ikke har trukket i den røde trøya enda føler han seg allerede hjemme i klubben. For tiden driver han med kondisjonstrening sammen med Steven Gerrard. Hvis han ikke merker noe i kneet vil han trolig begynne å trene for fullt om en ukes tid.