Frankrike vant finalen

Nei, vi er ikke forut for vår tid med tanke på EM. Sjansene for spilletid øker for Jamie Carragher. Michael Owen om sine Liverpool-kolleger på landslaget. Ny kontrakt for Stephen Warnock.

For første gang siden 1997, da Thierry Henry var med, kunne Anthony Le Tallec og Florent Sinama-Pongolles Frankrike U20 i går innkassere en seier i ungdomsturneringa i Toulon. Det skjedde etter 1-0 seier over Sverige. Le Tallec startet kampen på topp, mens Sinama-Pongolle ble plassert på høyre kant. Ingen av Liverpools gutter spilte noen stor kamp, men begge var involvert i Frankrikes mål – som de to siste som berørte ballen før den ble satt i nettet.

 

Owen om klubbkameratene på landslaget

I forkant av at EM starter i morgen har Michael Owen fortalt litt om hver av sine to Liverpool-kolleger i Englands stall.

- I tillegg til at det er hyggelig å ha med kamerater i stallen, hjelper det godt på at vi kjenner hverandres spillestil så godt, sier spissen, før han utleverer sine to klubbkolleger og -kamerater.

Om Steven Gerrard: - Vi har spilt på samme lag siden vi var ti, så vi er godt samkjørt. Jeg har knapt nok spilt på noen lag uten at han har vært der sammen med meg. Han kjenner meg godt, og jeg vet akkurat hva han pønsker på så snart han får ballen.

Om Jamie Carragher: - Han har vært litt uheldig, som med det beinbruddet i fjor høst. Men han kom seg raskt tilbake og virker å være på sitt beste nå. Jeg vet ikke hvor mange andre som går mer eller mindre direkte fra beinbrudd til tilnærmet toppform, sier Owen, som ellers forteller til Liverpools hjemmesider om sitt gjennombrudd på landslaget og sine håp for framtida.

 

Terry fortsatt skadet

Chelsea- og England-stopper John Terry er ikke kvitt skaden og trener ikke i dag. Ifølge det Sven Göran Eriksson tidligere har sagt, betyr det at han heller ikke spiller mot Frankrike på søndag. Det øker mulighetene betraktelig for en sulten Jamie Carragher, selv om også Tottenhams Ledley King kan være en kandidat til å fylle tomrommet ved siden av Arsenals Sol Campbell.

 

Toårskontrakt for Warnock

Den allsidige unggutten Stephen Warnock (bildet) skal ha blitt enig med Liverpool om en ny toårskontrakt. Warnock tilbragte forrige sesong på utlån hos Coventry, hvor han ble kåret til klubbens beste spiller av fansen. Gérard Houllier skal ikke ha vært involvert i avgjørelsen om kontraktsfornyelsen.