Fransk lånekvartett

Anthony Le Tallec, Carl Medjani, Alou Diarra og Bruno Cheyrou skal alle spille i Frankrike i 2004/05. Følg Liverpool-Roma på liverpool.no.

Le Tallec klar for St.Etienne

Anthony Le Tallec og Carl Medjani ble i dag klare for henholdsvis St.Etienne og Lorient, dette ifølge klubbenes egne nettsider.  Begge på utlån for hele 2004/05 sesongen.  Le Tallec til den tradisjonsrike og nyopprykkede St.Etienne, mens Medjani skal spille i fransk Ligue 2 for Lorient.  Anthony uttalte etter at kontrakten var klar at ”jeg ønsket at folk skulle se meg spille og at jeg kan spille gjennom en hel sesong.  Jeg tror jeg har en sjanse til det i St.Etienne.”  Det er ingen klausul i avtalen om at St.Etienne har mulighet til å kjøpe Le Tallec ved sesongslutt.  Medjani ble klar for Lorient etter noen dagers prøvespill i klubben.

 

Tidligere har Alou Diarra gått til Lens på en ny låneavtale, mens Bruno Cheyrou vil tilbringe et år hos storklubben Marseille.  Dermed er det kvartetten fullt av franske Liverpoolspillere som skal tilbringe de neste månedene i hjemlandet.  Det er også store muligheter for at Grégory Vignal går på utlån om kort tid, men da til skotske Glasgow Rangers.

 

Liverpool-Roma

Liverpools supportere vil i natt kunne få se Josemi i aksjon for første gang i den røde trøya.  Spanjolen vil trolig spille 45 minutter mot et Roma uten bl.a. kapteinen Totti.

Vi vil oppdatere det viktigste her på liverpool.no etter kampstart kl 02.00 i New Jersey.  Du vil også få lagoppstilling og scoringer ved å følge vår SMS-tjeneste