Fredagsmøte inspirerte til seier

Carra mener at spillermøte dagen før kampen inspirerte dem til seier på Old Trafford. Riise i 100 og i form igjen. Reservelagets oppstilling mot Bolton i kveld.

Jamie Carragher forteller i dag at et frisk møte mellom manager og spillere fredag la grunnlaget for helgens seier mot Manchester United. – Sjefen tok et møte med oss fredag og sa mer eller mindre at vi ikke presterte godt nok for laget som helhet. Han sa vi måtte jobbe enda hardere i kampene som gjenstod, spesielt når vi ikke hadde ballen, og forsøkte å mane frem litt av de samme egenskapene i oss som da vi tok the treble i 2001. Jeg tror vi alle gav respons på det lørdag. Carra sier for øvrig at Liverpools problem med å vinne over antall enklere motstandere har forfulgt dem lenge. – Det er typisk for oss at vi ikke makter å vinne hjemme mot Charlton og Fulham, for så å slå Manchester United. Slik var også situasjonen da jeg slo i gjennom under Roy Evans også. Husker godt at vi tapte hjemme mot Barnsley og vant borte mot Arsenal en uke senere. Dette er noe vi må endre på før vi realistisk sett kan utfordre de aller beste klubbene i kampen om ligagullet. Carragher tror imidlertid treden snur seg allerede kommende søndag, når Middlesbrough gjester Anfield.

 

Milepæl i ligaen for JAR

John Arne Riise ankom i dag Oslo for å forberede seg til landskampen mot Russland på Ullevaal. Lørdag spilte han sin 100. ligakamp, samme kamp hvor for øvrig Henchoz spilte sin 200. totalt for klubben. Til tross for at han mangler nettkjenning for de røde denne sesongen ser det i hvert fall ut som om formen begynner å komme. I de siste kampene har vi sett mer og mer til den friske rødluggen som slo igjennom på førstelaget høsten 2001. John Arne sa til VG Nett etter ankomst SAS-hotellet at han har fått lov til å spille fulle 90 minutter onsdag. – Jeg har ikke fått noen beskjed fra treneren om å ikke spille hele kampen, fortalte han. Houllier ble tidligere i vår forbannet da landslagsledelsen brukte han mer enn ”avtalen” mot Nord-Irland. Riise bekrefter for øvrig ovenfor VG Nett at han ikke var helt i form i de to forrige landskampene, men at selvtilliten og tryggheten er tilbake i spillet hans nå.

 

Le Tallec og Welsh gjør comeback

Le Tallec og Welsh er tilbake fra skade når reservene spiller borte mot Bolton i kveld. Med seier vil laget sikre 2. plassen på tabellen. Med seg på laget får Anthony og John også Sinama-Pongolle og Neil Mellor. Vi legger inn en rapport etter kampslutt. Laget:

 

Luzi; Otsemobor, Traore, Medjani, Whitbread, Foley, Le Tallec, Welsh, Mellor, Sinama Pongolle, Wilkie. Reserver: O’Donnell, Harrison, Townley, Noon, Smith.