Frustrert Milan Baros

Liverpools tsjekkiske toppscorer reflekterer over en målløs kveld. Xabi Alonso beklager også sjanser som ble misset. Juniorspiller scoret for landslaget.

Et scoringsproblem?

Milan Baros er toppscorer i Liverpool med fire mål så langt denne sesongen, sammen med den skadede Steven Gerrard.  Det er ingen hemmelighet at manager Rafael Benitez vurderer å styrke sitt angrep, trolig allerede i januar, og med en stabil målgjører som Michael Owen borte fra klubben er presset nå på spissene i å prestere.  Så langt er det ingen denne sesongen som har pøst inn med mål, selv om Baros gjorde en spillemessig bra kamp mot Deportivo.  23-åringen legger ikke skjul på at ingen ble mer frustrert enn ham over at man ikke fikk hull på byllen mot spanjolene:  - Jeg synes vi spilte bra.  Vi hadde sjansene, men greide bare ikke å få scoringen.  Det var en frustrerende kamp for oss, men slik er fotball.  Det var en kamp hvor alt dreide seg om å få den første goalen, slik jeg ser det.  Hadde vi greid det måtte de også ha kommet lenger fram på banen.

- Det var ikke minst frusterende for meg, siden jeg alltid ønsker å score.  Jeg hadde en god sjanse, og et skudd som gikk like utenfor i første omgang.  En må også være fair og si at de spilte bra i forsvar.

Lagkamerat Xabi Alonso var enig i at dette var en kamp som Liverpool fortjente å vinne, men hvor man ikke tok vare på sjansene:  - Fotball dreier seg om å score.  Vi kom ofte inn i straffefeltet, men kunne bare ikke få det avgjørende målet.  Vi hadde nok sjanser, spesielt i første omgang, og vi kontrollerte kampen.  Derfor ble det en frustrerende kveld.

Suksess for Conal Platt

Irland U19 har slått Andorra med 4-0 i en kvalifisering til EM.  Liverpools angriper, Conal Platt, scoret kampens siste mål i sluttsekundene.  Irene møter i kveld vertslandet Kypros, før puljespillet avsluttet mot Russland på fredag.