Frykter for Kewells karriere

Austrailias landsslagssjef frykter for Kewells karriere. Ingen lotteripenger fra Thailand. Smicer linkes til Southampton. Baros med ny scoring.

Frykter for Kewells karriere

Australias landslagssjef Frank Farina frykter at Harry Kewell (bildet) kan komme til å måtte legge opp lenge før karrieren egentlig burde vært slutt på grunn av skade. Farina er redd for at Kewells ankelproblemer kan bli skjebnesvangre.

- Spilleren er bare 25, og har størsteparten av karrien igjen. Dersom han ikke passer på seg selv kan karrien bli kortvarig, tror Farina som sammenligner situasjonen med Marco van Basten.

- Se på van Basten, han la opp da han var 27 eller 28 på grunn av en ankelskade, advarer Frank Farina.

 

- Bruker ikke lotteripenger

Thailands statsminister Thaksin Shinawatra bekrefter at han ikke kommer til å bruke et kontroversielt lotteri til å kjøpe seg inn i Liverpool FC.

- Å ta penger fra de fattige er ikke vårt mål. Da vi fant ut det var feil måtte jeg sette en bremse på planene. Vi måtte dumpe lotteriprosjektet, bekrefter Thaksin Shinawatra.

Thaksin sier han ikke er redd for å miste ansikt, og trekker seg gjerne om han finner ut det blir nødvendig. Avtalen som I utgangspunktet var regent som klar ser dermed ut til å henge I en tynn tråd.

- For øyeblikket er jeg ikke sikker på om vi kan kjøpe Våre finansielle eksperter jobber med saken, men ingenting er sikkert. Dersom det er lonnsomt å kjøpe så gjør vi det, viss ikke gjør vi det ikke, bemerker Thailands statsminister.

Fra Thailand ble det senest onsdag hevdet at avtalen fortsatt gikk etter planen.

 

Baros med nytt landslagsmål

Milan Baros kom inn etter pausen og tegnet seg på scoringsliste med en scoring da Tsjekkia beseiret Bulgaria 3-1 i en vennskapskamp onsdag. Vladimir Smicer har slitt med småskader den siste tiden, men startet likevel kampen og ble byttet ut først etter 70 minutter. Høydepunkter fra kampen vises for øvrig på Eurosport klokka 12.

Dietmar Hamann og Stephane Henchoz spilte begge for sine respektive landslag da Tyskland vant 2-0 over Sveits i går kveld.

Smicer linkes til Southampton
KopTalk melder at Southampton har åpnet samtaler med Vladimir Smicer. Nettsiden hevder at Smicers agent forsøker å ferdigforhandle en avtale med the Saints, men Vladi selv så sent som i går fortalte Sky Sports at han hadde ambisjoner om å bli værende på Anfield for å kjempe om en ny kontrakt under ny manager.

 

Lønnsproblemer for Djimi
Den samme nettsiden kan også fortelle at det er kun lønna som er problemet før Djimi Traore offisielt blir solgt til West Bromwich. Den nyopprykkede klubben skal ha problemer med franskmannens krav om £21.500 i uka, og samtaler pågår.