Gerrard feiret for manager og lagkamerater

Liverpools kaptein forteller hvorfor han feiret slik han gjorde etter målet som avsluttet en begivenhetsrik uke. Flere mål for Neil Mellor. Ny seier for Michael Foley & Co.

Nybakt pappa dedikerte bort scoring

Noen hadde kanskje ventet en ”Bebeto-feiring” fra den nybakte far Steven Gerrard, da han klinket ballen i Levski-målet med keiva midtveis i 2.omgang, men isteden omfavnet scousere en glad manager i Gérard Houllier.  – Jeg ønsket å dedikere det målet til Gérard Houllier og alle mine lagkamerater, sa Stevie G etterpå.  – Manageren har hatt en vanskelig uke, slik at det var fint å scoret et mål og skaffe ham et godt resultat.  Med en gang etter at jeg hadde scoret snudde jeg meg mot benken og så hvor begeistret han var.  Det var en naturlig reaksjon for meg å dele det øyeblikket sammen med ham.

- Vi visste etter Portsmouth hva som ville skje i forhold til kritikk fra pressen og fansen, selv om vi ikke forventet noe lignende av det som ble skrevet utenfor Melwood.  Jeg tror det gjorde at alle spillerne og fansen støttet hverandre ekstra.  For å være ærlig så hadde fansen grunn til å være forbannet etter måten vi forlot FA-Cupen på.  I går kveld var de glimrende.  Det var akkurat hva vi behøvde.

- Jeg synes vi svarte med å spille en mye bedre kamp, spesielt i 2.omgang.

- Jeg har vært noen gode dager for meg personlig, siden jeg er blitt far for første gang.  Det sier seg selv at jeg også ønsker å dedikere min scoring til min familie.

 

Fem av fem for Neil

Neil Mellor scoret for West Hams reservelag i en kamp mot Portsmouth i går.  Det var angriperens femte mål på fem kamper på det nivået.  Den store angriperen har ikke greit å etablere seg på førstelaget til The Hammers under sin låneperiode fra Liverpool, men scorer altså jevnt og trutt når han blir tatt ut på reservelaget.  Mange trodde at Mellor ville reise nordover igjen da West Ham ble slått ut av FA-Cupen, siden han i ligakampene nå synes å være langt unna en plass på førstelaget.  I cupen var det nemlig slik at West Ham hadde flere nyinnkjøpte spillere utilgjengelig.  Det at manager Alan Pardew nå ville ha ham med på reservelaget gjør imidlertid bildet mer uklart igjen.  Neil Mellor er på utlån til østkanten av London ut denne sesongen, men har ikke trives spesielt godt og det har vært signaler om at han ville få avbrutt avtalen før tiden.

 

Irland U21 vant 4-0

Det irske ungdomslandslaget vant i går 4-0 mot et utvalgt lag fra arrangørstedet Madeira.  Tidligere har irene spilt uavgjort mot Portugal og slått Italia med 1-0.  Det betyr at Portugal må vinne med fire mål for å hindre Irland i å vinne denne turneringen.  Michael Foley spilte i de to første kampene, men var ikke på banen mot Madeira etter hvert som spillere fra hele troppen ble testet.  Darren Potter var i utgangspunktet også med i troppen, men måtte melde forfall med en skade.