Gerrard fortsatt skadet

Steven Gerrard er tvilsom foran morgendagens kamp i Østerrike. Darren Potter spiller fra start i kveld. Robbie Foy på benken, John Welsh håper på spill. Djimi Traore ikke klar for Mali.

Stevie G ikke klar for trening

Sven-Göran Eriksson sier at det er lite trolig at Steven Gerrard vil trene med sin vonde lyske i dag, og dermed begynner det å brenne et blått lys i forhold til spill i Wien mot Østerrike i morgen.  ”Jeg er litt bekymret fordi jeg bare er 50-50 hvorvidt han spiller eller ikke”, sier Eriksson.  ”Vi venter med å ta avgjørelsen i morgen.  Jeg er ganske sikker på at han ikke vil trene i dag.  Det eneste jeg kan si at dersom vi har mistanke om at skaden kan forverres ved å spille vil han ikke være på banen.  Det vil ikke være fair verken for ham, England eller Liverpool.  Uansett hva som skjer i morgen er jeg rimelig sikker på at han blir klar til kampen mot Polen på onsdag.”

 

Potter for Irland U21

Darren Potter spiller fra start når Irland U21 starter sin EM-kvalifisering mot Kypros i kveld.  Irene har hjemmekamp på Buckley Park i Kilkenny.
Robbie Foy var ubenyttet reserve da Skottland U21 i går tapte 1-3 i en privatlandskamp for Spania.  Seniorene spiller som kjent mot hverandre i kveld.  John Welsh er i Englands U21 tropp som starter sin EM-kvalifisering mot Østerrike i kveld.

 

Djimi venter på klarering
Djimi Traore ønsker å spille landskamper for Mali, men så langt er det ikke blitt noen debut for Liverpools 24 år gamle forsvarer.  Hans søknad om å spille for landet hvor hans foreldre er fra er under vurdering av FIFA, men ingen avgjørelse er ennå tatt.  Mali har prøvd å sikre seg den tidligere juniorlandslagspilleren for Frankrike i nesten et år.