Gerrard håper på gode nyheter

En spesialist kan gi Steven Gerrard klarsignal til å begynne løpetrening i dag. Luis Garcia tilbake etter ”pappapermisjon”.

Tre uker til Stevie G er klar?

Steven Gerrard synes å være i rute i forhold til antatt rekonvalesens etter sitt benbrudd, og vel så det.  Kapteinen håper at et møte med en spesialist i dag vil gi ham klarsignal til å starte med løpetrening.  Hvis svaret er positivt kan midtbanespilleren trolig sikte seg inn på å bli klar til bortekampen mot Middlesbrough 20.november.  Han vil i så fall også bli klar til de to siste kampene i gruppespillet i Champions League mot Monaco og Olympiakos, og også ligaoppgjør mot for eksempel Arsenal og Everton.

Antonio Nunez skal også være på nippet til å begynne løpetrening, og ventes å bli klar på omtrent samme tidspunkt som Steven etter sin kneoperasjon.

Rafa Benitez vil ha sin tradisjonelle pressekonferanse på fredag før kamp senere i dag, og vil da trolig kunne fortelle mer om hvilke spillere som ikke er tilgjengelige, og også om skadesituasjonen til Gerrard og Nunez.

 

Sønn for Garcia

Luis Garcia er ventet tilbake til Merseyside, og den siste treningsøkten for kampen mot Blackburn, i ettermiddag.  Hans høygravide kone har tilbrakt de siste ukene i Spania, hvor hun i går fødte en sønn.  Han skal etter sigende hete Joel.  Pappa Luis har vært en god kunde hos flyselskaper i det siste og har tilbrakt de siste dagene i hjemlandet.  Det er uansett ventet at Liverpools nr.10 nå vil melde seg spilleklar til TV-kampen på Ewood Park i morgen.