Gerrard hyller Benitez

Gerrard svært fornøyd med Benitez, og benytter anledningen til å kritisere Houlliers langtidsplaner. Flere enn Chelsea ønsket spilleren i sommer. Gerrard forstår fremdeles ikke at Owen har dratt. Allardyce optimistisk.

Til Daily Telegraph forteller Steven Gerrard hvor fornøyd han er med Rafael Benitez. Klubbkapteinen legger heller ikke skjul på at det i fremtiden kan bli vanskelig å beseire de røde.

- Jeg har arbeidet med ham nå i cirka seks uker og jeg er veldig imponert. Taktisk, så er han veldig god. Jeg begynner nå å forstå hvorfor han har hatt så stor suksess i Valencia, uten å ha så mye penger til rådighet. Med litt tid kan han få dette Liverpool-laget til å spille, kanskje ikke helt likt Valencia for det er et helt annerledes lag, men jeg tror at laget kommer til å bli vanskelig å slå. Jeg tror han kommer til å forbedre ting. Det var hovedårsaken til at jeg ble i klubben. Han tror at laget bare viser 60% av sin kapasitet, og han mener han kan heve laget en del til. Jeg er enig med ham.

 

Gerrard har troen på at Liverpool kan klare å innhente Arsenal, Manchester United og Chelsea.

- Vi må ta imot utfordringen. Vi må forbedre oss de 30-40% manageren snakker om, så får vi se hvor det bærer hen. Det er opp til oss å bli bedre og komme oss opp blant dem. Det er målet vårt denne sesongen.

 

Kapteinen er også glad for at Rafa ønsker å se en rask fremgang og dermed slipper slike langtidsplaner som under Houllier.

- Jeg tror ikke at denne manageren sitter på gjerdet og venter, tar ting rolig og forsøker å forbedre laget over for eksempel to år. Han ønsker forbedring nå. Han ønsker å vinne fotballkamper nå. Det er godt nok for meg.

 

24-åringen avslører at han hadde flere tilbud enn bare fra Chelsea i sommer.

- Alle linket meg til Chelsea og antok at jeg skulle dit, men for å være ærlig var det tre eller fire gode klubber som banket på min agents dør. Det var ikke noe definitivt som sa at jeg skulle til Chelsea hvis jeg dro. Det handlet om å sette seg ned å diskutere mulighetene for å gå til en annen klubb.

 

”The Huyton hammer” har fremdeles vanskelig med å godta at Michael Owen nå skal spille for Real Madrid.

- Han er en god venn av meg. Jeg likte å spille sammen med ham. Jeg kjente til lpene hans, og jeg har hatt et godt forhold til ham både i Liverpool og England. Jeg var sjokkert over å høre at han hadde reist, akkurat som enhver Liverpool-fan. Når jeg plukker opp avisen nå og ser ham i Real Madrid-drakt, tenker jeg: ”Nei, det er ikke riktig. Hva gjør han? Når kommer han tilbake?”.

 

Allardyce optimistisk foran morgendagens kamp

Bolton-manager Sam Allardyce tror morgendagen er et ideelt tidspunkt å møte Liverpool på.

- En ny manager med nye ideer trenger tid til å sette disse ideene ut i livet, og er vi litt heldige vil ikke Liverpool fungere så godt som vi vet de kan. Hvis vi kan spille opp mot vårt beste og være den lille ekstra forstyrrelsen, så kan vi forhåpentligvis få et bra resultat. Vi får vente og se om Liverpool kommer til å klare seg uten Owen, men Cissé er spiller av betydningen. Det var et godt kjøp å signere ham. Vi trodde at £14M var mye penger, men når man sammenligner det med prisene på Drogba og Rooney, er det veldig lite for en målscorer. Jeg tror hans egenskaper vil passe i Premier League. Jeg tror han vil bli et uromoment for mange og derfor en fin tilvekst for Liverpool.