Gerrard ikke til Real Madrid

Rafael Benitez avviser skriverier om at Steven Gerrard vurderer en overgang til Real Madrid. - Alonso og Garcia må sette laget før seg selv, sier Rafa før hjemmedebuter mot WBA. Cissé spilleklar, og trolig også Carra.

Benitez benekter rykter

Liverpools manager Rafael Benitez avviste på dagens pressekonferanse at det var noe i rapportene om at Steven Gerrard kunne være på vei til Real Madrid allerede i januar.  Sjefen ville imidlertid ikke kommentere spekulasjoner om han nå vurderer å hente spillere fra Valencia etter at konflikten med gamleklubben er opp og avgjort.  – Jeg har sett hva som er blitt skrevet om Steven Gerrard og jeg har snakket både med spilleren og klubben, og jeg er sikker på at det ikke er noe sannhet i disse historiene.  Jeg kan bare at dette er folk som behøver å ha noe å skrive om.  Jeg er sikker på at vi fortsatt kan nyte det at Steven er Liverpool-spiller i lang tid framover.

- Jeg ønsker ikke å snakke om fremtiden, og hvorvidt hvem spillere vi ønsker å kjøpe.  Jeg tror ikke det er bra for troppen om jeg snakker om det som skal skje framover.  Jeg ønsker at de skal vite at jeg stoler på og har tillit til de spillerne jeg har nå.

 

Klart for spanske debuter

Xabi Alonso og Luis Garcia vil spille på Anfield for første gang i morgen, i helrødt.  Deres landsmann og manager, Rafa Benitez, advarer imidlertid mot at de skal ta av i sitt første møte med The Kop:  - Det er viktig at de tenker på laget fremfor seg selv.  Det er en viktig kamp for oss, og derfor ønsker jeg å snakke om laget.  Etter kampen kan vi snakke om hvem som var den beste spilleren og hvordan de forskjellige greide seg. 

Manageren innrømmet også at en uke med landskamper kom på et lite gunstig tidspunkt:  - Det har vært vanskelig å arbeide med bare fire spillere, men vi vil gjøre det vi kan for å vinne kampen.  Det er viktig at vi raskt begynner å vinne kamper.

- Jeg har sett tre rapporter om West Brom, og studert to videoer.  Det er et godt, aggressivt og bra organisert lag.  Hvis de kommer til Anfield med hensikt om å spille kontringsfotball mot oss vil det bli vanskelig.  Men vi skal gjøre vårt beste.

 

Cissé og Carra

Djibril Cissé vil bli vurdert på lik linje med de andre til morgendagens kamp.  Franskmannen fikk bare en økt i dag, etter at han ble sittende værfast på Færøyene etter landskamp.  Liverpool forventer også at Jamie Carragher skal bli klar av sin skade i foten, som scouseren pådro seg i landskampen mot Polen.