Gerrard lyskeskadet på trening

Steven Gerrard pådro seg en lyskeskade på trening for England, men forventes spilleklar til lørdag. Silva gleder seg til å spille på Anfield

Gerrard småskadet
Steven Gerrard (bildet) pådro seg i dag tidlig en mindre lyskeskade mens han trente sammen med den engelske landslagstroppen i London. LFC-kapteinen forlot treningsøkta rett før slutt, men i følge FAs pressesjef Adrian Bevington er det ingen grunn til å tro at Gerrard vil gå glipp av lørdagens bortekamp mot Østerrike.
- Steven fikk føling med en litt stram lyske o de ti siste minuttene av økta. Den medisinske behandlinga fortsetter og det er mulig at han går glipp av trenings i morgen, men vi er sikre på at Steven er i form til kampen i Wien på lørdag, tror Bevington.

- LFC lite entusiastisk til salg
Mediemongolen Paiboon Damrongchaithams forsøk på å kjøpe seg inn i Liverpool kan falle gjennom av økonomiske årsaker. En thailands minister uttalte i dag at Liverpool FCs finansielle situasjon er bedre enn først antatt, og at det dermed ikke haster med investorhjelp.
- Etter EM ble klubben mindre entusiastisk vedrørende en avtale, sier visehandelsminister i Thailand, Pnsak Raktaspongpisal, som åpnet forhandlingene med LFC før han ga slipp på den til Paiboon.
Pnsak sier til en radiostasjon i Bangkok at Liverpool har vært motvillig til å selge, trolig på grunn av inntektene ved salget av Michael Owen til Real Madrid. Tidligere denne uka uttalte mediemongol Paiboon at han hadde gitt klubben et detaljert forslag om investering og at han forventer et svar mot slutten av september.

Brasse drømmer om Anfield
Deportivo la Corunas superveteran Mauro Silva sier han nesten ikke kan vente på å løpe ut på Anfield for første gang i sin lange og innholdsrike karriere. Den 36-årige brasilianeren som forventes å legge opp etter denne sesongen har tidligere vunnet VM innrømmer at det kommer til å bli stort å spille på den berømte banen.
- Jeg har aldri spilt på Anfield og derfor er jeg veldig spent når jeg nå får sjansen. Historie har blitt laget på bane. Det er en mytisk arena og jeg er svært glad for at jeg nå skal spille kamp der, sier Mauro Silva som regner med Champions League oppgjøret som spilles 19. oktober blir tøft, mest på grunn av Rafael Benitez kjennskap til La Liga.
- Han (Benitez) kjenner den spanske ligaen inn og ut og det er et pluss for Liverpool. Xabi og Josemi kjenner til våre styrker og svakheter, men det gjør vi om dem også. Hva som er sikkert er at vi ikke har råd til å gå inn i noen av disse kampene med for mye selvtillit som vi gjorde i fjor, bemerker Silva.