Gillespie til Bristol City

To hattricks fra Steven Gillespie fikset profesjonell kontrakt. Tabloidavisen Daily Mirror mener at Liverpool vil satse høyt på transfermarkedet til sommeren.

Steven scoret seg til kontrakt

Tre mål i ”miniderbyet” i Bristol har sikret Steven Gillespie profesjonell kontrakt med klubben som pr. i dag ligger på tredjeplass i 2.divisjon.  Scouseren var tidligere på prøve nede i Somerset, og hvor han gjorde et godt inntrykk med bl.a. hattrick i en av de to kampene han spilte for Bristol City.  Denne uka fikk han en ny sjanse da reservene møtte byrivalen Rovers, og tre fine avslutninger i 4-1 seieren har altså medført at manager Danny Wilson gjerne vil satse på unggutten.  Gillespie har denne sesongen vært suveren toppscorer for Liverpools eldste juniorlag, men ble likevel frigitt av klubben.

 

£30M å handle for(?)

Flere nettsteder følger i dag opp en artikkel i Daily Mirror om at Liverpool skal ha et transferbudsjett på om lag £30M i sommer.  Liverpool har gjerne handlet for om lag £15-20M de siste somrene, men ytterligere fonds skal skaffes til veie gjennom nye investorer og salg av etablerte spillere som ikke har innfridd.  En god slump er allerede øremerket til kjøpet av Djibril Cissé, og Mirror tror at den franske toppscorerer vil ha en prislapp på £14M.  Det er også liten tvil om at en midtstopper er på blokka til de røde.  Philippe Mexes hos Auxerre er interessant, men skal ha satt som krav at hans nye klubb skal spille i Champions League.  Unggutten Michael Dawson i Nottingham Forest er også et rykte som ikke synes å forsvinne.  I tillegg mener Daily Mirror at man vurderer Hatem Trabelsi fra Tunisia.  Høyrebacken til Ajax er fri agent i sommer.

Uttalelsene til Rick Parry i går, om at man lover at det i Liverpool skal bli gjort alt som står i deres makt for at klubben igjen skal komme tilbake til toppen, blir nok av mange tatt til inntekt for at det også blir frisk satsning på transfermarkedet.  Daglig leder Parry understreket imidlertid tidligere i uka at et transferbudsjett ville bli påvirket om man kom med i Champions League heller ikke.