Ha, ha, ha, ha!

Det er Gérard Houlliers respons på ryktene om Martin O’Neill. O’Neill dementerer på nytt. - For respektløse, mener Houllier om Yeovil Town, og midtbanespiller Darren Way gir et eksempel på hva manageren mener.

Gérard Houllier ler av ryktene om at Martin O’Neill skal være på vei til Anfield. Han påpeker at dette ikke akkurat er nye spekulasjoner.

- Jeg bryter ut i latter når jeg leser det. Så vidt jeg vet er det begynnelsen av januar, men dette ligner mer på 1. april, mener manageren. Etter hva han sier, har også spillerne sluttet å bry seg om hva som står i avisene.

 

O’Neill dementerer

Bry seg om hva som står i avisene må i hvert fall O’Neill gjøre, for i dag føler han behov for å dementere ryktene på nytt.

- De stemmer overhodet ikke. Jeg skjønner at det følger en del spekulasjoner med denne jobben, men hvis du spør meg om jeg liker det, så er svaret: nei, jeg gjør ikke det, fastslår O’Neill. Samtidig sier han ingen ting som tyder på at han har tenkt å bli værende i Celtic i lang framtid.

- Jeg er nå inne i mitt fjerde år som manager her, så hvem vet hva som kan skje. Det er en del av managerjobbens natur at det kan skje raske endringer, avslutter han, og sørger dermed for å holde spekulasjonene i live.

 

- Manglende respekt

Gérard Houllier reagerer på det han kaller «manglende respekt» fra morgendagens motstander, Yeovil Towns side. Goliat-dreperne har vært offensive i ordbruken de siste dagene, og blant annet gitt pengene æren for Liverpools suksess.

- Jeg konstaterer at vi har mer respekt for motstanderen enn de har for oss i øyeblikket. For vårt lag er det viktig å respektere og ta på alvor enhver motstander, enten det er her hjemme eller i Europa, påpeker franskmannen. Han nevner at merseysiderne hele tre ganger har hatt utsendinger til å spionere på Yeovil Town.

 

Mer Yeovil-selvskryt

I mellomtiden gjør Yeovils midtbanespiller Darren Way sitt for å understreke Houlliers poeng. Chelsea-supporteren sier at tredjedivisjonslaget ikke har noe å frykte.

- Jeg har ingen følelser for Liverpool, og forsikrer at jeg ikke vil bli skremt av å se alle stjernenavnene. Mange managere har sagt til oss denne sesongen at vi er det best trente og mest hardtarbeidende laget de har spilt mot, skryter Way.

 

Skryt til franske unggutter

Dagens godord fra Gerard Houllier, går til hans landsmenn, Anthony Le Tallec (bildet) og Florent Sinama Pongolle. Han oppfordrer dem til å benytte sjansen når Salif Diao og El Hadji Diouf blir opptatt med landslagsspill etter kampen mot Aston Villa neste uke.

- Ved sesongstart hadde jeg ikke de helt store forhåpningene til hvor mye de kunne bidra med, men det har overrasket. De har tilpasset seg raskt og vist at de er verdige den spilletiden de har fått, oppsummerer manageren.

Om Salif Diaos skade skade og mulighet til å spille for det senegalesiske laget, sier Houllier at en avgjørelse vil bli tatt til uka.

 

Endring i TV2 Zulus prioritering

Til slutt tar vi med en viktig opplysning for dansker og andre med tilgang på TV2 Zulu. Kanalen har nå gjort om på sendeskjemaet sitt, så Aston Villa- Manchester United sendes direkte, mens Yeovil Town-Liverpool kommer i opptak fra klokka 15:25.