Hamann frykter ikke konkurranse

Liten konkurranse har hemmet Didi i å ta frem sitt beste. Stevie G fornøyd med spillerkjøpene. Alonso ikke redd for fysiske PL. Fem år siden siste seier etter å ha ligget under ved pause. Dudek: -Målet skulle vært annullert.

Nyinnkjøpte Xabi Alonso forventes å være et førstevalg så fort han blir spilleklar. Det betyr at Dietmar Hamanns plass på laget er truet. Tyskeren, som har et år igjen av kontrakten, frykter imidlertid ikke konkurranse.

- Manageren sa at han ønsket et par flere alternativer, så det var opplagt at vi kom til å kjøpe flere spillere. Alt jeg kan gjøre er å spille bra når jeg blir tatt ut. Det er det jeg alltid har gjort. Vi alle forstår at lagets interesser må komme først. Manageren vet at forskjelllige spillere vil tilføre ulike kvaliteter i laget, og det er helt greit for meg. Slik konkurranse vil bare føre til at jeg får ut det beste. For å være ærlig så synes jeg vi har manglet konkurranse om plassene de siste sesongene. Mange av oss har spilt mye i hver kamp gjennom sesongen. Jeg synes det har blitt vist at toppklubbene har spillere som kan spille i den samme posisjonen, for når noen blir skadet kan andre ta over deres rolle. Det er det det handler om i europeisk toppfotball.

 

 

Gerrard fornøyd med spillerkjøpene

Steven Gerrard gikk hardt ut i Liverpool Echo ved sesongslutt og ba klubben om å skaffe spillerforsterkninger. Nå uttaler kapteinen til lokalavisen at han er fornøyd med de fire spanjolene Benitez har hentet inn, spesielt Xabi Alonso og Luis Garcia.

- Jeg har sett Xabi på tv i den spanske serien og han er en klassespiller. Han er ung og han er en smart fotballspiller. Jeg ser frem til å spille sammen med ham. Fansen kommer til å like ham. Han er god med ballen og har gode pasninger. Jeg tror også fansen kommer til å like Luis Garcia. Han er spennende å se på. De fire spillerne sjefen har hentet, har definitivt styrket oss. Det er slik kvalitet vi ønsker å ha i klubben. Konkurransen om plassene vil føre til at alle tar ut sitt beste.

 

 

Alonso ikke redd for fysisk tøffe Premier League

Xabi Alonso tror han allerede innehar de fysiske egenskapene som trengs i Premier League, og han har ingen planer om endre spillet sitt i den røde trøya. Spanjolen forventes å debutere på Reebok Stadium søndag.

- Jeg tror denne erfaringen blir veldig bra. Inntil nå har alt jeg har sett og blitt fortalt gjort meg veldig forventningsfull. Jeg tror at spillet mitt vil passe fint inn i det laget vi bygger her. Jeg kommer til å fortsette med mitt spill og ikke forandre måten jeg nå spiller på. Jeg anser ikke at jeg trenger å arbeide mer på den fysiske delen av spillet mitt, og jeg bekymrer meg ikke over å ha forlatt La Liga. Jeg har opplevd lyse tider der, men jeg tenker alltid positivt og nå venter en spennende opplevelse i England med Liverpool.

 

Verken den tidligere Real Sociedad-spilleren eller Luis Garcia vil være involvert mot Grazer AK fordi de signerte etter påmeldingsfristen til 3.kvalifseringsrunde.

 

 

Fem år siden de røde vant etter å ha ligget under ved pause 

Liverpool snudde 0-1 til seier 2-1 mot Manchester City, og det overrasker Hamann at man må tilbake til mai 1999 mot Tottenham for å finne sist gang Liverpool vant etter å ha ligget under ved pause.

- Jeg visste at vi ikke var så gode til å komme tilbake etter å ha ligget under de iste årene, men at vi må fem år tilbake er en stor overraskelse.

 

 

Dudek: - Målet skulle vært annullert

Manchester City tok ledelsen like før pause på lørdag etter at Jerzy Dudek mistet ballene i føttene til Nicolas Anelka. Nok en keepertabbe vil det karakteriseres som, men polakken har sin egen versjon av situasjon.

- Jeg synes det var en feilaktig avgjørelse av dommeren å godkjenne målet. Jeg fanget ballen, så landet Anelka på ryggen min og ballen glapp ut av hendene mine. Jeg kunne ikke komme meg opp for å blokkere avslutningen. Jeg var overrasket fordi jeg trodde ikke målet var godkjent. Det var frustrende for meg fordi det var i omgangens siste minutt. Kanskje jeg skulle ha vært mer aggressiv, men som keeper kan man risikere å gi bort et straffespark. Det er en god lærepenge for meg. Jeg foretrekker å få slike lærepenger når vi vinner. Jeg er takknemlig for at guttene klarte å snu det. I andre omgang viste vi karakter. Jeg håper det er et godt tegn for resten av sesongen.