Harrison tilbudt ny kontrakt

Liverpool har snudd på hælen angående ny kontrakt for ung keeper. Houllier tar tap for Charlton som et tegn. Mellor drømmer om førstelaget. Stevie best hos fansen.

Unggutt belønnes med ny avtale

Paul Harrison var en av ungguttene som nylig ble fortalt at han ikke ville få fornyet kontrakt med Liverpool.  P.g.a. skadeproblemer ble også 18-åringen bedt om å trene på Melwood og spille reservelagskamper mens de andre juniorene var rundt og prøvespilte for mulige nye klubber.  Nå har imidlertid Gérard Houllier gjort en helomvending og gitt den lojale scouseren mulighet til å signere en profesjonell kontrakt:  - Vi har besluttet at vi gjerne vil beholde Paul.  Jeg tror han vil bli her i minst et år til, så får vi se hva som skjer videre.  Paul fortjener sjansen siden han har vist en flott innstiling siden han begynte å trene på Melwood, og han har også vist på trening at han kan løfte seg til et høyere nivå.

 

Liverpool igjen i førersetet

Charltons tap mot Manchester United i går gjør at Liverpool igjen selv kan avgjøre kampen om 4.plassen til sin fordel.  Manager Houllier vil nå be sine spillere om å gripe denne sjansen:  - Jeg har fortalt spillerne at de skal ta resultater som går vår vei som et tegn.  Det er opp til oss igjen.  Jeg tror vi nå vil være fornøyd om vi selv kan avgjøre det i siste kampen mot Newcastle.  Den nåværende situasjonen minner om avslutningskampen mot Chelsea sist sesong.

Alan Curbishley sa etter tapet på Old Trafford at man uansett hadde regnet et positivt resultat fra den kampen som en bonus.  – Vi har fire kamper igjen, og vi må vinne tre av dem.  Jeg tror kampen om fjerdeplassen vil bli avgjort i siste runde.

 

Mellor ser fram mot neste sesong

Neil Mellor håper å sikre seg posisjonen som toppscorer på reservelaget under de to siste kampene som laget til Hugh McAuley skal spille, men drømmer samtidig om å slå seg inn på førstelaget til neste sesong:  - Jeg vil svært gjerne få sjansen til å spille på førstelaget igjen, men vi får vente å se til sommeren hvem sjefen henter inn og hvem han kvitter seg med.  Hvis jeg har en god sommer, og gjør det bra under pre-season, ser jeg ingen grunn til at jeg ikke også skal kunne hevde meg på førstelagsnivå.  Jeg ser fram til å arbeide med Ian Rush igjen.  Med Michael, Milan, Emile og Flo er alle angripere av kvalitet, og alle ønsker å spille.  Det er en sunn konkurranse.  Jeg kommer til å arbeide hardt i sommer, og da vi begynner å trene igjen er målet å kunne utfordre de på førstelaget.  Jeg ser fram til turen til Amerika, og håper jeg kan få sjansen til å vise meg fram og score mål.

 

 

Gerrard best mot Fulham

Supporterne som har stemt på hvem som var Liverpools beste i hjemmekampen mot Fulham, ga Steven Gerrard mest støtte til tross for at kapteinen brente et straffespark.  Vladimir Smicer, Jerzy Dudek, Jamie Carragher og Milan Baros var de neste på lista.  Totalt leder Stevie G denne kåringen suverent, foran Harry Kewell og Michael Owen.