Harry Kewell innrømmer formsvikt

Kewell er selv kritisk til sine prestasjoner denne sesongen og håper å kunne løfte spillet sitt flere hakk de neste ukene. Partridge spiller for sin fremtid. U18 sliter med skader.

En av dem som har skuffet spillemessig denne sesongen er uten tvil nummer 7 – Harry Kewell. Den tekniske kantspilleren har slitt med formen over tid, og har blitt henvist til benken i flere kamper. Skadeproblemene den siste tiden har imidlertid gjort ham nesten unnværelig, til tross for at spillet hans ikke er topp.

 

Tidligere denne uken gikk Rafa ut og sa at Kewell manglet mye rent fysisk, og at det ville bli satt opp et spesielt treningsprogram for ham. Han har gått mye småskadet, og avbrekkene har gjort at han ikke har fått trent så godt som kan skulle. Spilleren selv er likevel den første til å innse at spillet hans mangler enkelte kvaliteter.

 

- Jeg er alltid kritisk mot meg selv etter kamper og vet at det jeg har levert hittil ikke har vært godt nok. Jeg trenger ikke folk til å fortelle meg det – jeg har ikke vært fornøyd med spillet denne høsten i det hele tatt. Alle har dårlige kamper i ny og ne, men jeg har slitt med en del småskader som har gitt meg problemer over tid. Jeg kan for eksempel ikke huske sist jeg startet en kamp og følte meg 100 % frisk. Forhåpentligvis får jeg spille flere kamper, selv om konkurransen om plassene er hard. Jeg tror at noen uker til med trening uten nye opphold vil hjelpe meg mye.

 

Australieneren er tatt ut til treningskampen mot Norge senere i måneden.

 

Partridge håper på flere kamper

Skadeforfulgte Richie Partridge kom inn og gjorde et positivt inntrykk da Liverpool jaget mål mot slutten av oppgjøret i ligacupen mot Middlesbrough. Han spilt frem Neil Mellor da han scoret det første og så ut til å trives godt utpå Anfield-gresset. Svogeren til Michael Owen har ikke vært involvert med førstelaget på fire år og trenger å gjøre inntrykk på manageren. Til sommeren går nemlig kontrakten ut for Irlands U-21 landslagsspiller.

 

- Jeg må bare forsøke å bygge på dette. Med bare ett år igjen av kontrakten vet jeg må jobbe hardt og ta godt i mot de sjansene jeg får.

 

Neste kamp for Partridge kan bli mot Tottenham i kvartfinalen 1. desember.

 

Mange skader for U18

Etter en svært dårlig innledning på sesongen håper våre yngste spillere. Laget ligger nå helt i bunnen av tabellen, og seier i morgen mot Crewe kan sende dem oppover. Neste helg venter for øvrig Manchester United, som ligger helt i toppsjiktet. I begge av de kampene, og flere, må de imidlertid klare seg uten to av sine beste spillere. Lee Peltier har erfaring fra reservelaget, men er nå ute i tre måneder med en ryggskade. Han mister dermed FA Youth Cup også. Francis Smith kom tilbake fra skade og begynte trening for tidlig etter å ha vært ute i seks uker. Han må nå opereres. Langtidsskade Adam Hitchen og Jordan Holmes står fortsatt på sykelisten. Likevel håper trener John Owens at de tar sesongens fjerde seier i morgen.