Harry Kewell skadet

Ifølge agenten til Kewell er spilleren høyst tvilsom mot Norwich i morgen, og Liverpool har nå bekreftet at Harry ikke spiller. Scouser i Hollywood ønsker å investere i Liverpool FC.

Ny skade for de røde

Det har ikke vært noen god uke i LFC.  Tap mot Man.Utd, langtidskade for kapteinen Steven Gerrard, og i går en operasjon for Antonio Nunez.  Det er imidlertid ikke slutt med det.  Ifølge Bernie Mandic, agenten til Harry Kewell, er det svært lite sannsynlig at australieren er spilleklar til kampen mot Norwich i morgen.  – Harry får behandling og Liverpool håper først og fremst å få ham klar til Champions League kampen i Hellas på tirsdag.  Det er ikke noe poeng i å risikere at en mindre skade skal bli forverret, slik det skjedde med hans ankelt i fjor, men så mange viktige kamper forestående. 

Kewell skal ha klaget over smerter i kampen mot Manchester United og en røntgenundersøkelse viste at han sliter med strekk både i lyske og hamstring.

En mulig erstatter for Liverpools nr.7 er Stephen Warnock, som ble spart i gårsdagens reservelagskamp mot Birmingham.

Liverpool FC har nå bekreftet på sin hjemmeside at Harry Kewell er uaktuell mot Norwich.  Spilleren har ikke trent hele uke etter å ha pådratt seg en strekk mot Man.Utd, men man håper han kan bli med troppen til Athen og spill mot Olympiakos neste uke.

 

Nytt bud på Liverpool?

Etter at Steve Morgan og finansielle muskler fra Thailand lenge har prøvd å kjøpe seg inn i Liverpool FC, sies det nå at en utflyttet scouser med interesser i film og bosatt i Los Angeles vurderer et bud for å overta aksjemajoriteten til David Moores.  – Vi vil gjerne bidra til å hjelpe Liverpool til å bli den mest suksessrike klubben i verden igjen, sier Mike Jefferies til The Financial Times.  Ifølge avisen har budet en størrelsesorden på £100M.

Til BBC sier den samme Jefferies at han har vært i samtaler med Liverpool de seks siste ukene, men at han ikke har satt noen frist angående et eventuelt kjøp.  Han understreker imidlertid at dersom Liverpool ønsker å utnytte dette i transfervinduet i januar må de handle nå.  Sammen med Stuart Ford, også han med røtter på Merseyside, ønsker duoen å kjøpe ut eieren David Moores, men samtidig sørge for at Moores vil være involvert i klubben.