Henchoz trolig klar mot Birmingham

Stephane Henchoz forventes å bli friskmeldt til neste kamp, mens Vladimir Smicer skal sjekke kneet i dag. Gillespie nærmer seg Bristol City. Ogrizovic midlertidig sjef i Coventry.

Ikke alvorlig for midtstopper

Meldinger fra Melwood i dag bekrefter den optimismen som Gerard Houllier hadde etter kampen mot Middlesbrough i forhold til Stephane Henchoz.  Sveitseren kjente antydning til en lyskestrekk, og ble byttet ut ved pause, men midtstopperen forventes å bli spilleklar i tide til neste kamp mot Birmingham på lørdag kveld.

Vladimir Smicer fikk seg en vridning i kneet rett før pause på lørdag, og kom heller ikke ut til 2.omgang.  Det er mer usikkert med tsjekkeren, som var til røntgenundersøkelse i dag.

 

Toppscorer i forhandlinger neste uke

Bristol City er et poeng unna QPR og direkte opprykksplass i 2.divisjon.  Klubben kan også bli arbeidsplass for Steven Gillespie neste sesong, toppscoreren på årets U19-lag i Liverpool.  Formannen Steve Landsdown tror i hvert fall at det går mot kontrakt for scouseren:  - Vi vil komme sammen med Steven og hans agent for å diskutere personlige betingelser, noe som trolig skjer til neste uke.  Vi forstår det slik at andre klubber også er interessert, men vi har gått etter boka og jeg tror at han ser en mulighet her til å raskt kunne utfordre om en plass på førstelaget.  Jeg har håp om at vi kan bli enige.  Hvis han signerer, må supporterne forstå at han er en for fremtiden og at man ikke kan forvente at han skal dunke inn mål umiddelbart.

 

Oggy som manager
Coventry har i dag sparket Eric Black som manager.  Den tidligere reservekeeperen i Liverpool, Steve Ogrizovic, har fått det midlertidige ansvaret med å lede de himmelblå.  Ogrizovic er til vanlig sjef på klubbens ungdomsakademi.