Henchoz vil bli

Stephen Henchoz ønsker å bli i klubben til tross for fristende bud. Auxerre-manager om Cissés klubbvalg. Dalglish støtter Moores.

Til tross for fristende bud fra tysk fotball er ikke Stephane Henchoz i tvil om at fremtiden hans fortsatt ligger på Anfield. 29-åringen sier i dag følgende, etter at også andre klubber har forsøkt å snappe ham opp: - Jeg vet Stuttgart forsøkte å kjøpe meg for noen dager siden. Det er imidlertid uaktuelt å flytte på meg. Jeg ønsker å bli i klubben. Det gjenstår 18 måneder av kontrakten min, og jeg håper å kunne spille tre år til på toppnivå. Forhåpentligvis med Liverpool.

 

Auxerre-manager: - Godt valg av Cissé
Auxerres legendariske manager Guy Roux er ikke i tvil om at Djibril Cissé vil gjøre et bra valg dersom han ender opp på Anfield. Han mener også den franske spissen vil passe bra sammen med Michael Owen, og gjøre et godt inntrykk i Premier League. – Jeg tror han har gjort et meget godt valg. Liverpool er en av de beste klubbene han kunne ha valgt. Der vil han få spille førstelagsfotball – det er det viktigste når man bytter klubb. Spillestilen hans utfyller Michael Owen perfekt. Jeg tror han vil gjøre det skarpt i Premier League.

Roux bekrefter at Cissé var på Anfield for noen dager siden for å se på forholdene. I følge treneren rakk man også å bli enige om den personlige kontrakten, og at det nå er opptil klubbene å bli enige om en overgangssum. Pressen har tidligere spekulert i en overgangssum på £14M. Overgangen vil uansett ikke skje før til sommeren.

King Kenny forsvarer Moores
Kenny Dalglish er foreløpig den siste til å forsvare David Moores. Dalglish sier han ble sjokkert da han hørte Moores vurderte å trekke seg fra formannskapet etter mandagens årsmøte. Han oppfordrer både fans og aksjeeiere til å støtte opp om David Moores. Dalglish tjente aldri under Moores som spiller eller manager. Liverpools rike eier kom inn i 1991. Til tross for at klubben aldri har vunnet ligamesterskapet under formannens ledelse peker Kenny likevel på at hans viktige rolle i en vanskelig og turbulent hverdag for de fleste Premier League klubber. – Du finner ikke mange formann som støtter sine managere like mye som ham. Ordene hans på årsmøtet er som musikk i ørene for enhver manager. Han er ikke frempå med pekefingeren, eller skjeller ut folk dersom laget taper. Moores fortjener ikke all den kritikken han har fått. Han er en sann supporter og til tross for sin rikdom blander han seg aldri borti den daglige driften. Han har alltid holdt en posisjon i bakgrunnen. Centenary Stand ble stort sett bygd på Davids penger på en tid hvor det var trangt med penger i klubben. Han kunne ikke spille for klubben. Han var aldri aktuell som manager. De drømmene var ikke tilgjengelige. Men han har blitt valgt til formann, en rolle han fyller med mye stolthet. På årsmøtet la klubben frem et av de sterkeste regnskapene i hele England. Det har knapt nok blitt nevnt med et ord, avslutter Dalglish.