Heskey nærmest klar for Birmingham?

Ifølge tabloidavisen The People skriver Emile Heskey under for Birmingham i nær fremtid, i en avtale verdt £5 mill. Cisse med nye scoringer. Shinawatra venter svar i morgen. Ruddock til avrusing. Dawson vil til Liverpool.

Heskey snart klar for Birmingham?

Tabloidavisen The People påstår i sin søndagsutgave at Emile Heskey gjennomførte en hemmelig medisinsk test hos Birmingham City i går kveld, og at spilleren vil signere for blåtrøyene allerede i dag.  Ifølge avisen skal Birmingham ha gått med på å betale Liverpool £5 mill  for England-spissen, noe som i tilfelle vil være klubbrekord for Midlands-klubben. Heskey selv skal ifølge artikkelen i søndagsavisen ha gått med på overgangen, og kun signering av kontrakten skal gjenstå.

 

Gerrard Houlliers uttalelser på gårsdagens pressekonferanse skulle støtte opp om The Peoples påstander, så alt tyder dermed på at Emile Heskey forlater Liverpool til fordel for Birmingham i løpet av den nærmeste fremtid. Men hvorvidt det skjer så raskt som The People antyder i dag gjenstår å se.

 

Birmingham skal forøvrig også være nær ved å hente Jesper Grønkjær for £1 mill fra Chelsea, samt Mussy Izzett fra Leicester.

 

Cisse på scoringslista igjen

Emile Heskeys eventuelle arvtager i Liverpool-trøya, Djibril Cissé, gjorde i går igjen to nye mål for Auxerre, da han scoret i det 2. og det 15.minutt i 2-0 seieren over Nantes i sin nest siste kamp for klubben før overgangen til Liverpool. Cissé ender dermed opp som suveren toppscorer i Frankrike. Han står nå med hele 26 mål på 37 kamper for sin klubb, og scorer han i sesongens siste kamp mot Nice blir han den spilleren som har scoret flest mål i fransk toppdivisjon siden Papin for 12 år siden. Didier Drogba følger nærmest på toppscorerlista før siste kamp, med sine 18 mål for Marseille.

 

Shinawatra forventer en snarlig avgjørelse

Thailands statsminister Thaksin Shinawatra forventer at en endelig avgjørelse hvorvidt Liverpool aksepterer hans bud på 30% av aksjene i klubbene vil bli tatt i løpet av morgendagen.

 

- I løpet av de neste 24 timene forventer jeg et svar, så alt skulle være avklart i løpet av mandag kveld. Det skulle ikke være noen problemer med dette, skal Shinawatra ha uttalt i følge nyhetsbyrået Reuters.

 

Shinawatra er for øvrig svært tilbakeholden med å avsløre detaljer i hva avtaleforslaget med Liverpool går ut på, men ifølge Reuters skal statsministeren ha avslørt at £45 mill i form av frisk kapital vil gå direkte inn i klubbens drift, mens resten av pengene i totalsummen på £60 mill vil bli brukt til å kjøpe aksjer fra eksisterende aksjeholdere.

 

Ruddock til avrusing

Tidligere Liverpool-spiller Neil Ruddock skal være innlagt på en avrusingsklinikk for å få bukt med sine alkoholproblemer. 36-åringen skal ha lagt seg inn på klinikken frivillig, ifølge hans agent, og i utgangspunktet er behandlingen forventet å vare i en måned. Ruddock skal ha slitt med alkholproblemer i lengre tid, og det var nok også med på å ødelegge og forkorte midtstopperens aktive karriere. I den siste tiden skal Ruddock ha følt seg svært uvel, og skal selv ha kommet til konklusjonen om at tiden var moden for drastiske virkemidler for å bli kvitt avhengigheten, igjen ifølge hans agent.

 

Dawson vil velge Liverpool foran United

En venn av Nottingham Forests talentfulle midtstopper Michael Dawson har denne uken blitt sitert på at spilleren ønsker å skrive under for Liverpool i sommer. Både Liverpool og Manchester United har midtstopperen i kikkerten, men ifølge sitatene som først ble offentliggjort på en Forest web-side, foretrekker altså Dawson Merseyside-klubben.

 

- Michael har blitt fulgt både av Liverpool og Manchester Uniteds speidere denne sesongen. Det vil være en drøm som blir virkelighet for Michael om han kan skrive under for Liverpool, og dersom han blir bedt om å velge mellom de to klubbene velger han Liverpool, skal vennen har uttalt på en offentlig tilstelning.