Heskey ute i 2-3 uker

Emile Heskey pådro seg en hamstring skade mot Newcastle og gjør seg uselgbar 4 dager før transfervinduet lukkes. Uavgjort for Senegal. Boumsong kritiserer Houllier.

Heskey pådro seg en lei hamstringskade i FA-Cup kampen mot Newcastle i helgen. Spissen måtte gå av banen i pausen, og blir dermed ute i 2-3 uker. Han mister dermed kommende helgs 170. by-derby mot Everton. Heskey har blitt sterkt linket til Middlesbrough den siste tiden, og etter det vi erfarer var det kontakt mellom klubbene om en eventuell overgang. Verken Houllier eller spilleren selv skal imidlertid ha ønsket et slikt salg nå. Skaden hans setter en effektiv sluttstrek for alle spekulasjoner om en overgang før transfervinduet stenges 31. januar.
Det er ikke ventet at verken Vladimir Smicer eller Sinama-Pongolle blir klar til oppgjøret heller. Milan Baros, som brakk ankelen mot Blackburn i september, vil trolig bli prøvd i en reservelagskamp med det første. Houllier starter dermed trolig med de 11 som avsluttet mot Newcastle.

 

Dårlig start for Diouf & Co.
Både El-Hadji Diouf og Salif Diao spilte 90 minutter da vesle Burkina Faso frustrerte senegaleserne til 0-0 i gruppe B i African Nations Cup. Diouf, som spilte spiss, satte opp Henri Camara til et par brukbare sjanser, men spilte totalt sett en svak kamp. Liverpoolspilleren var både inneffektiv og lite farlig foran mål. Diao gjorde sine saker litt bedre og forhindret kanskje et mål til Burkina på tampen med en god oppløpning. Senegaleserne våre spiller neste kamp fredag mot Kenya.

 

Boumsong sint på Houllier
Den elegante franske midtstopperen sier han er skuffet og overrasket over Houllier etter at en avtale med Liverpool ikke gikk igjennom før jul. Boumsong hevder manageren hadde gjort en muntlig avtale med Bosman-spilleren i sommer, og at det kun var snakk om å få alt godkjent av styret og ned på papiret. På sin hjemmeside uttaler franskmann at han først i november skjønte at Houllier likevel ikke kom til å gjennomføre overgangen, og at han derfor gikk til Glasgow Rangers i stedet. Boumsong betegner oppførselen til manageren, og uttalelser han har kommet med i etterkant, som utrolig og uforståelig. En talsmann for Liverpool tilbakeviser at en avtale med spiller noen gang ble inngått.