Historien gjentar seg?

Ny omkamp mot Portsmouth i FA-Cupen, sist gang ble det avgjort på straffespark. Portsmouth med ytterligere skadeproblemer. Liverpool nesten skadefritt.

Det avgjøres i dag

Liverpool og Portsmouth har faktisk bare møtt hverandre en gang tidligere i FA-Cupen.  Det var i 1992 da man etter 1-1 i semifinalen på Highbury spilte 0-0 i omkampen, og de røde gikk først videre etter å ha vunnet 3-1 på straffespark.   I finalen vant Liverpool mot Sunderland.  I dag vil alt avgjøres på Fratton Park.

Avspark er kl 15.00, og kampen sendes direkte på TV 2 Xtra.  Vi vil i tillegg følge hvert spark på ballen her på liverpool.no, med hurtige rapporter og spillervurderinger.  Du kan også få med alt det viktige som skjer ved å abonnere på vår SMS-tjeneste.

 

Mornar og Faye ute for Portsmouth

Det har vært mye snakk om Liverpools skadeproblemer denne sesongen, men foran dagens oppgjør er det Portsmouth som kan presentere en formidabel liste over spillere som er uaktuelle.  Sheringham, Berger, Stone og Sherwood er blant de som er ute, og en strekk for den nyinnkjøpte spissen Ivica Mornar gjør at han også sannsynlig må sitte på tribunen.  I tillegg er Amdy Faye, som spilte sist søndag, suspendert.

På Melwood er det stadig færre som er innom behandlingsrommet, og Milan Baros og El-Hadji Diouf er tilbake i troppen etter skade og mesterskap i Afrika.  Ifølge manager Gérard Houllier er imidlertid Baros ikke spilleklar fra start for førstelaget, men får trolig en plass på benken.  Harry Kewell er suspendert til dagens kamp etter å ha pådratt seg fem gule kort.