Houllier: - England kan slå Frankrike

Houllier med tro på England. Svennis sier Gerrard er den mest komplette spilleren han har jobbet med. Boumsong ville til Anfield.

Houllier tror England kan slå Frankrike

Hele fotballeuropa snakker i dag om kveldens storkamp mellom tungvekterne Frankrike og England. Gerard Houllier tror engelskmennene har en god sjanse til å få en flying start på europamesterskapet ved å slå den regjerende mesteren.
- Det er ett lag som kan slå Frankrike og det er England. Franskmennene er ikke redde, og det kan bli vanskelig, sier den tidligere Liverpool-manageren.
Houllier tror ikke vi får se det fine spillet på Esadio da Luz i kveld.
- Kampen handler mye om stolthet og frykt for å tape. Derfor tror jeg ikke spillet blir særlig åpent. Kamper mellom lagene bringer vanligvis ikke så mange scoringer. Jeg tror likevel begge lagene har en god sjanse til å kvalifisere seg videre og til og emd møtes i finalen, mener Gerard Houllier.

- Steven en komplett fotballspiller
Hørt den før? Nå er det selveste Sven Göran Eriksson som karakteriserer Steven Gerrard som en komplett fotballspiller. Liverpools kaptein har fått mye ansvar for England foran EM, og nasjonen tror den unge scouseren kan føre laget helt til topps i Portugal. Eriksson har jobbet med klassespillere fra hele verden i sin tid som toppmanager, men svensken mener Gerrard er den aller beste.
- Steven er en imponerende god fotballspiller og en komplett midtbanespiller så god som en all-round spiller jeg noen gang har jobbet med. Han er veldig viktig for laget, fortklarer Svennis foran kveldens storkamp i Lisboa og ramser opp ”The Hoyton Hammer’s” egenskaper:
- Han er en ballvinner, han kan takle, han kan score, han kan slå ballen ti meter så vel som 40- Han har en utrolig motor og kan vise seg i enhver kamp. Du finner sjelden en spiller som kan gjøre alt. Kanskje kan de gjøre to eller tre ting, men sjelden slå ballen 40 meter for så å komme seg i scoringsposisjon. Heldigvis for oss kan Steven gjøre alt dette, sier Svenn Göran Eriksson som er sikker på at Gerrard vil gjøre jobben mot kanskje verdens beste sentrale midtbanespiller i Patrik Vieira.
- Steven kommer til å vinne noen taklinger og tape noen mot Vieira. Men han vil gjøre det bra i kampen, det vet jeg.

Den minst troverdige delen av engelske tabloidaviser spekulerer for øvrig i dag i at Chelsea skal være villige til å bla opp over £50M for å lokke Steven Gerrard til London.

Boumsong ville til Liverpool

Glasgow Rangers Jean-Alain Boumsong sier han ville foretrukket en overgang til Merseyside og Liverpool heller en Skottland og Rangers. Den franske midtstopperen var lenge linket til de helrøde.

- Jeg ville til Liverpool for de er en god klubb og var førstevalget mitt. Men til slutt ville ikke Gerard Houllier gjennomføre avtalen. Jeg var skuffet, men nå er jeg glad for å reise til Skottland, sier den tidligere Auxerre-spilleren.