Houllier hyller stopperduo

Manageren roser samarbeidet til Hyypiä og Henchoz. Endringer mot Middlesbrough? Rush forventer vanskelig kamp mot Boro. Traore med fortsatt tro på en framtid i LFC.

Gerard Houllier tror at samarbeidet mellom Stephane Henchoz og Sami Hyypiä er tilbake på sitt beste etter oppgjøret på Old Trafford. Manageren beskriver Hyypiäs opptreden som hans beste for sesongen. Henchoz har vært god etter å ha kommet med i startoppstillingen på bekostning av en svak Igor Biscan fra og med hjemmekampen mot Charlton. Det er viktig at duoen beholder formen hvis klubben skal klare 4.plassen i Premier League. Liverpool har holdt tett bakover i de to siste kampene, og ønsker å gjøre det samme i jakten på ni poeng på de resterende tre kampene mot Middlesbrough, Birmingham og Newcastle.

- Sami Hyypiä spilte sin beste kamp for sesongen da vi beseiret Manchester United. Han reagerte på avgjørelsen om å gi kapteinsbindet til Steven Gerarrd som en lagspiller tidligere i sesongen. Hans respons var lik en klassespillers. Jeg er fornøyd med hvordan samarbeidet med Henchoz fungerer. Stephane har reagert bra etter sin gjeninntreden på laget. De to satte ikke en fot feil på lørdag.

 

Endringer mot Middlesbrough?

Lokalavisene Liverpool Daily Post og Liverpool Echo antar at Houllier kommer til å gjøre noen taktiske forandringer foran det tv-sendte oppgjøret mot Middlesbrough. I søken etter scoringer og tre poeng overtar trolig Vladimir Smicer plassen til Steve Finnan. Tsjekkeren har vist god form i de to kampene han har vært på banen etter skadeavbrekket.

 

Houllier må også ta en avgjørelse på om han ønsker å beholde Harry Kewell i en angriperrolle eller benytte Milan Baros eller Emile Heskey helt fremme.

 

Anthony Le Tallec kan være aktuell for en plass på benken etter å ha gjennomført 90 minutter på reservelaget tirsdag.

 

Rush forventer vanskelig kamp mot Boro

Ian Rush synes søndagens hjemmekamp mot Middlesbrough virker mer skremmende enn det var å spille borte mot Manchester United sist helg. De røde vant oppgjøret mot erkerivalene med 1-0 etter scoring av Danny Murphy fra straffemerket. Nå møter man imidlertid en motstander alle forventer skal beseires.

- Med all respekt for Boro så bør en kamp mot dem ikke være på langt nær så skremmende som det å gjeste Old Trafford. Men man kan være sikker på at det vil bli like vanskelig fordi forventningene til laget er større enn på lørdag. Det begynner å se så tøft ut at ikke mindre enn ni av ni poeng er det som gjelder. Alt peker i retning av en siste avgjørende kamp på Anfield (mot Newcastle) og vi aksepterer det nå. Da vi slo Chelsea i januar, skulle det ha vært et springbrett for en rekke med gode resultater, men vi slet mot motstandere med ikke på langt nær de samme kvalitetene som London-laget.

 

Traore med tro på en framtid på Anfield

Djimi Traore innrømmer at 2003/04-sesongen har vært frustrerende for ham, men tror likevel at han har en fremtid på Anfield. Han scoret sitt første mål for klubben mot Steaua Bucuresti borte i UEFA-cupen og spilte svært godt mot Chelsea på Stamford Bridge i januar. Etter det har han kun vært på banen ved to anledninger. Forsvarsspilleren har to år igjen av kontrakten, og han vet at forsesongen 2004/05 blir svært viktig for ham.

- Det har vært en frustrerende sesong for meg etter at jeg spilte mye forrige sesong. Jeg har jobbet hardt på trening og på reservelaget, men det har ikke vært lett for meg siden det finnes noen veldig gode spillere her.

Jeg har to år igjen av kontrakten med Liverpool og jeg føler at jeg kan klare det her. Jeg ønsker å bli og kjempe om plassen min, oppnå noe her og vinne trofeer. Målet mitt er å spille regelmessig for førstelaget til Liverpool , og jeg kommer til å jobbe hardt under pre-season for å forsøke og oppnå det.