Houllier ler av United-rykter

Houllier trekker på smilebåndet når han blir konfrontert med at ryktene om at Steven Gerrard kan være aktuell for United eller Arsenal i sommer. – Latterlig og idiotisk, sier manageren.

Engelske tabloidaviser, og dem som kopierer dem, har de siste par dagene vært overfylt av begredelig nyheter om spillere som skal bort fra Anfield. Det er forståelig at det snakkes og skrives om Michael Owen. Han har enda til gode å skrive under ny kontrakt.

 

Når klubbens kaptein, som skrev under ny kontakt før jul, også knyttes til en overgang bort fra Anfield, settes latterdøra på vidt gap. Houllier betegner dagens spekulasjoner om at Steven Gerrard kan være på vei til Manchester United som ”latterlig og dumt”. – Dere må kutte av meg begge armene før jeg lar Steven Gerrard gå, uttaler manageren før han fortsetter: - Han er uerstattelig og vi har store planer for ham. Alle vet hva Steven føler for denne klubben.

 

Kenny Dalglish uttalte for noen dager siden at det betydde mer for Steven Gerrard å være kaptein for Liverpool Football Club enn å bli kåret til Årets Spiller i England. Det er Houllier enig i og sier i tillegg at Gerrard kan bli Europas beste fotballspiller om noen år.