Houllier lettet etter avansement

Manageren fornøyd med prestasjon og resultat. Ros til Yeovil. Owen ikke 100%. Houllier kommenterer ryktene om Cissé. Kewell kalles juksemaker. LFC avholder årsmøte.

Gerard Houllier var lettet etter 2-0-seieren over Yeovil i FA-cupens 3.runde. 3.divisjonslaget var best i 1.omgang, men etter sidebyttet tok merseysiderne mer og mer over og scoringer fra innbytter Emile Heskey og et straffespark fra Danny Murphy sikret avansement til 4.runde, som trekkes i dag kl.14.00 av blant annet Ian Rush.

 

- Yeovil må være stolt av prestasjonen. De ga oss en hard kamp. Vi forventet det og heldigvis endte kampen slik vi håpet den ville gjøre. De var energiske i begynnelsen og startet bra. Vi var litt heldige, men ekstremt profesjonelle og viste den rette holdningen. Vi visste at de klarte å heve seg og vi måtte være svært engasjerte og vi viste det i vårt forsvarspill og måten vi holdt sammen på. Jeg var ikke fornøyd med enkelte ting i 1.omgang, men det var ikke altfor alvorlige og etter 15 minutter av 2.omgang ble pasningsspillet bedre og vi kontrollerte kampen. Vi er fornøyd med prestasjonen og resultatet. Jeg forstår hvorfor Yeovil kalles ”giant-killers”! De hadde god styrke i lufta, som man trenger på dette nivået, men viste også bra pasningsspill. De kan spille. Men Dietmar Hamnn, keeperen og våre midtstoppere var glimrende. Didi er svært viktig for vårt system og bortsett i fra en kamp har resultatene vært gode etter at han kom tilbake fra skade, sier manageren.

 

Michael Owen ble utelatt selv om han i tidligere i uka hadde blitt erklært friskmeldt tidligere i uka. Houllier ønsket ikke å ta noen sjanser med sin stjerneangriper, men var svært fornøyd med erstatterne.

 

- Michael var ikke 100% klar, så det var ingen poeng å benytte ham i en cupkamp som denne. Flo løp mye og bidro til å slite ut Yeovil-forsvarerne. Emile var frisk, hans holdning riktig og han scoret et fint mål, avslutter Houllier.

 

Houllier om Cissé-ryktene

For første gang kommenterer Gerard Houllier ryktene som har versert om Djibril Cissé de siste dagene.

– Det er ikke sant at han har signert en pre-kontrakt med oss og han har heller ikke tatt en medisinsk test. Han ønsker å komme til oss, men ingenting har skjedd. Det betyr imidlertid ikke at det ikke kan skje i fremtiden, uttaler Houllier. Franskmannen nevner imidlertid ingenting om påstandene om at Cissé har vært i Liverpool i helgen.

 

- Kewell filmet

Yeovil-forsvareren Hugo Rodrigues beskylder Harry Kewell for å ha filmet til seg straffesparket som Danny Murphy scoret på og som sikret de røde en 2-0-seier.

- Jeg snakket med Kewell etter hendelsen og han sa at jeg aldri berørte ham. Han sa: ”Ja, jeg vet at du ikke gjorde det. Men dette er fotball. Jeg måtte filme.” Jeg har sett taklingen på Kewell om igjen på fjernsyn og det var definitivt ingen straffe, provoserer Rodrigues.

 

Årsmøte

Liverpool Football Club avholder årsmøte for klubbens aksjeeiere i kveld klokka 20.00. Vi har en representant på plass, og vi vil legge ut en sak i kveld dersom det skulle skje noe dramatisk.