Houllier og O’Neill har renset lufta

De to managerne har pratet ut på telefon om deres kommentarer rundt ryktene som linker Martin O’Neill til sjefsjobben på Anfield. Houllier ser positivt på fremtiden for klubben, og utelukker ikke en stilling som teknisk direktør.

Gerard Houllier avslører i et intervju med The Mirror at han har hatt en telefonsamtale med Martin O’Neill for å skvære opp. Den britiske pressen har stadig vekk satt Celtic-manageren i forbindelse med tilsvarende jobb i Liverpool, noe som har irritert Houllier veldig.

 

- Martin O’Neill-sagaen har nå holdt på i 14 måneder. I rettferdighetens navn så ringte han meg. Jeg er svært glad for at han gjorde det. Jeg verdsetter vårt forhold, noe jeg fortalte ham. Jeg fortalte også at i den engelske pressen var den ingen dementier fra ham, ingenting som sa at det var tull. I den tiden ryktene nådde uante høyder sa jeg, med godt hjertelag, at Martin må ha veldig gode venner i pressen siden hans navn stadig nevnes. Som jeg sa så har han kanskje en veldig dyktig agent. Nå vet jeg imidlertid at han ikke har noen agent. Jeg tror kanskje de kommentarene mine fornærmet ham. Jeg er lei meg for det, men vi har løst alt nå og det er ingen problemer. Alt er bra. I begynnelsen så var ryktene irriterende og så ble de veldig underholdende. Jeg mener det gikk så langt at Sam Allardyce ble linket til jobben min i forrige uke. Det var artig. Angående Martin O’Neill, så tror jeg ikke at spekulasjonene rundt ham og min jobb vil komme tilbake, uttaler Houllier.

 

Houllier positiv om fremtiden

Liverpools manager har tro på at han nå har lagt grunnlaget for fremtidig suksess og at spillerstallen er god nok for å vinne ligatittelen.

- Det viktigste for meg er fremtiden til klubben, ikke Gerard Houllier. Jeg vil ikke bli sett på som en som har brukt mange penger og som forsvinner herfra uten å ha et lag. Jeg kan fortelle dere at det er et lag her som vil lykkes, enten om det er om et, to, tre eller fire år, spiller liten rolle. Det er det samme for Arsene Wenger i Arsenal. Han har brakt mange unge spillere til klubben og det er ikke sikkert at det er han som får se det beste av dem. Man arbeider for det. Man arbeider for klubbens fremtid. Så det er ikke i mine tanker at jeg vil angre dersom klubber når nye høyder etter at jeg har sluttet. Faktumet er at jeg vil bli svært glad hvis klubben fortsetter å være suksessfull. Bare tiden vil vise om jeg er manager her de neste tre-fire årene, men det er noe jeg ønsker fordi laget vi former blir bedre og bedre. Jeg ønsker at den som kommer etter meg blir suksessfull, fordi det betyr at grunnlaget vi har lagt var sterkt. Vi har en plan. Vi vet i hvilken retning vi skal, og vi vet at det kun er snakk om tid. Vi er sikre på at ting kommer til å skje her. Jeg har tro på at hvis holdningen er den rette og man har talentet og man fokuserer energien på det talentet, så får man belønning på et tidspunkt. Jeg ønsker å vinne tittelen, forteller franskmannen.

Gerard Houllier snakket også om mulighetene for å bli teknisk direktør på Anfield.

- Om det å bli teknisk direktør her, så vet jeg ikke. Selvfølgelig ikke på det nåværende tidspunkt. Det vil ikke skje på kort sikt, men hvis de ønsker mine tjenester også i fremtiden så vil jeg selvsagt vurdere det.

 

Følg Tottenham-Liverpool direkte

Kampen har avspark kl. 16.00 og vises direkte på Canal+. Men vi oppdaterer også her på liverpool.no, eller du kan velge å abonnere på vår SMS-tjeneste. Tottenham har bekreftet sin 18-mannstropp: Keller (gk), Hirschfeld (gk), Carr, Gardner, Kelly, Doherty, Bunjevcevic, Taricco, Anderton, Davies, King, Brown, Dalmat, Ricketts, Jackson, Keane, Postiga, Zamora.