Houllier tror Owen blir

Gérard Houllier tror Michael Owen spiller neste sesong på Anfield, til tross for spekulasjoner om det motsatte. Sepp Blatter prøver en ”Schanke”.

- Michael blir hos oss

Engelske aviser fattige på nyhetstoff har de siste dagene fylt atskillige av sine spalter om at Michael Owen kan være på vei bort fra Anfield.  Barcelona og Arsenal er to av klubbene som skal være forberedt på å legge ut sine agn etter spilleren som kun har et drøyt år igjen av sin kontrakt med Liverpool FC.

Manager Gérard Houllier er imidlertid fortsatt av den oppfatning at St. Michael er rød i minst en sesong til:  - Vi har hatt innledene samtaler, og de gikk bra.  Min oppfatning om dette har vært den samme hele sesongen.  Jeg tror at Michael blir hos oss.  Hvorvidt jeg har rett eller ikke vil kun tiden vise.

 

Blatter vil ikke ha uavgjort

- Alle kamper skal ha en vinner, sier Sepp Blatter i en uttalelse.  – Hvis du spiller kort eller boccia, eller andre spill i familien, er det alltid en vinner og en taper.  Vi burde også ha mot nok i fotballen til å søke etter et positivt resultat i hver kamp.

De fleste vil riste oppgitt på hodet over forslaget til presidenten i FIFA, men det er altså ikke mer enn 17 år siden Tom A. Schanke greide å innføre det samme i norsk fotball.  I likhet med Tom A, vil Blatter at kamper som står uavgjort etter nitti minutter skal avgjøres på straffespark.  For ordens skyld så ble forslaget til Schanke kun gjennomført i en sesong.