Houllier: - Vi burde ha vunnet 4-2!

En skuffet og frustrert Gerard Houllier mente Liverpool burde ha vunnet 4-2 mot Wolves i kveld, og at ”ulvene” aldri skulle blitt tilkjent corner i siste spilleminutt. Det siste får han medhold i fra liverpool.no's utsendte på kampen.

Manager Gerard Houllier klaget på Liverpools manglende evner til å avslutte sjansene etter kveldens uavgjorte resultat på Molineux, og mente at de røde burde ha vunnet kampen 4-2.

 

Anfield-sjefen virket helt klart frustrert etter å ha blitt holdt til 1-1 mot lavt plasserte Wolves, etter at Kenny Miller hadde utlignet Bruno Cheyrous ledermål i aller siste spilleminutt.

 

- Vi manglet de kliniske avslutningene i kveld. Jeg mener at 4-2 til oss hadde gitt et bedre bilde av kampen. Vi skapte noen utmerkede målsjanser, som vi ikke klarte å score på. Både Emile og Michael hadde gode muligheter før pause, og mot slutten misset Danny Muprhy to 100%-sjanser, erklærte manageren.

 

Om målet som fratok Liverpool to viktige poeng sa en sint Houllier:

 

- Jeg er veldig irritert på dommeren, for det var aldri noen corner til Wolves i utgangspunktet, og jeg er veldig frustrert nå.  Jeg aner ikke hvorfor dommeren dømte corner, men vi er også meget skuffet over oss selv nå. Spillerne var sinte over at Wolves ble tildelt corneren, men vi skulle ha lagt det bak oss når den ble tatt og beholdt konsentrasjonen. Vi var meget nervøse mot slutten, medga en frustrert Houllier.

 

At Wolves aldri skulle hatt corner i siste spilleminutt, bekrefter liverpool.no’s mann på kampen, som stod meget godt plassert på situasjonen. Ifølge han klemte Paul Ince til på volley, og ballen føk 20 meter over mål uten at noen røde var i nærheten av den. Det var derfor helt uforståelig at dommer Knight ikke dømte utspark! Men det summerer vel i grunnen opp Liverpools sesong så langt, skulle vi anta.