Hyypiä: - Vi må bli bedre

Sami Hyypiä ser ingen grunn til å ta av etter solid hjemmeseier mot West Bromwich. Bra generalprøve av Monaco. Terje Hauge dømmer til onsdag. Skuffende helg for utlånspillerne.

- Ga bort rom

Tre fine mål, Luis Garcia i en oppløftende hjemmedebut, og det ble en hyggelig lørdag for røde fans.  3-0 mot West Bromwich gir imidlertid ikke Sami Hyypiä grunn til å ta fram de store superlativene:  - Det var viktig at vi vant etter to tap, men det er fortsatt områder vi må bli bedre på.  Totalt sett kunne vi ha spilt litt bedre, men vi ga dem for mye rom til tider og det gjorde at de fikk sjanser.

- Det var viktig at vi vant etter Bolton, og det er bra at vi viser fremgang.  Manageren har sagt at vi må være villige til å lære.  Han legger vekt på at vi har fart i pasningspillet, og det viste vi i dag.  Lag omstiller seg til vårt angrepspill og vi må ha hurtighet i våre angrep, og det hadde vi mot WBA.

Sami var også imponert over ”man of the match”, Luis Garcia, som han kaller for ”en liten versjon av Jari Litmanen”.

Seier også for Monaco

Onsdagens motstander Monaco vant på lørdag 3-1 mot Strasbourg.  Adebayor, Kallon og Saviola scoret målene.  I et kosmopolitisk angrep har Kallon fra Sierra Leone scoret tre mål allerede i Ligue 1, mens argentinske Javier Saviola er på utlån fra Barcelona.  Ernesto Chevanton fra Uruguay er også hentet inn foran denne sesongen.

Norsk dommertrio

Terje Hauge blåser i fløyta kl 20.45 på onsdag, da Liverpool tar imot Monaco på Anfield.  Med hvert sitt linjeflagg er Ole Hermann Borgan og Steinar Holvik.

Ingen seier for leiesoldater

Det ble ingen god helg for Liverpools utlånte spillere.  I Frankrike fikk Alou Diarra, Anthony Le Tallec og Bruno Cheyrou de svake karakterene 4,4, og 4,5 av ”L’Equipe”.  Diarra og Lens tapte 0-1 borte mot Caen, Le Tallec og St.Etienne spilte 0-0 hjemme mot Lens, mens Cheyrou og Marseille røk 0-2 i Sochaux.  Alle de tre startet kampene, men Le Tallec og Cheyrou ble byttet ut om lag midtveis i 2.omgang.

Grégory Vignal spilte hele kampen da Rangers bare greide 0-0 borte mot Hearts, i en skotsk Premier League hvor Celtic allerede har fått et overtak.

Boltons El-Hadji Diouf får bra kritikk som innbytter i 2.omgang i 2-2 kampen mot Manchester United.