Igor på vei til EM

Phil Thompson mener at Igor Biscan er god nok landslaget. Sammy Lee tro mot gamle lagkamerater. LFCSCSB på Canal+. Flere transferrykter.

Positiv sesong for Biscan

Assisterende manager Phil Thompson har gitt lyd for at den stabile formen til Igor Biscan bør bli belønnet med en plass i den kroatiske landslagstroppen før EM-sluttspillet i Portugal.  Igor har spilt flest kamper for Liverpool denne sesongen.  Sist høst så det ut til å bli bråstopp med hans 14 landskamper for Kroatia, etter at forlot landslagstroppen etter å ha blitt utelatt fra startoppstillingen, men forsvareren har nå skværet opp med landslagsledelsen.  Thommo mener nå at tiden er moden for et ”comeback”:  - Hans spill har vært på et så høyt nivå at det er ingen grunn til at han ikke skal spille for Kroatia.  Vi snakket med manageren til Kroatia for noen måneder siden og han sa at det så positivt ut for Igor.  Jeg tror han har en god sjanse til å få spille i EM.

 

Drømmelaget til Sammy

Sammy Lee har på Liverpools egen hjemmeside blitt bedt om å ta ut sitt beste Liverpool XI.  Den tidligere midtbanedynamoen har vært tro mot sine lagkamerater rundt 1980, og nevnt følgende elleve:  Ray Clemence, Phil Neal, Phil Thompson, Alan Hansen, Joey Jones, Jimmy Case, Graeme Souness, Ronnie Whelan, Ray Kennedy, Kenny Dalglish, Ian Rush.

 

Formann Møller i studio

Formannen i Liverpool FC Supporters’ Club Scandinavian Branch, Pål Chr. Møller, vil være en av gjestene til Canal+ før lørdagens mellom Tottenham og Liverpool.  Sendingen starter kl 15.30.

 

Diao tilbudt tyskere?

Blant flere mer eller mindre useriøse rykter i dag sies det at Salif Diao ble tilbudt Stuttgart som en mulig ”erstatning” for Stephane Henchoz da tyskerne prøvde å sikre seg midtstopperen nylig.  El-Hadji Diouf er en annen spiller som Liverpool kan være villig til å akseptere bud for til sommeren.  Et nettsted sier også at Liverpool har avvist en henvendelse fra Portsmouth om å få låne Milan Baros for resten av sesongen. 

Vi understreker sterkt at dette kun er spekulasjoner og er noe vi ikke setter særlig lit til på en rolig dag hvor Gérard Houllier ikke er på sitt kontor.  Manageren vil være tilbake fra et kort avbrekk i morgen, og vil trolig uttale seg om bl.a. Emile Heskey på den rutinemessige pressekonferansen i forkant av kampen på White Hart Lane.