Igor starter for reservene

Igor Biscan er det mest kjente navnet i startoppstillingen når et ungt reservelag serieåpner hjemme mot Manchester City i kveld. Steven Gerrard sier Liverpool vil ta Grazer AK på alvor, mens østerrikernes trener håper på en overraskelse.

Igor Biscan er det mest kjente navnet i startoppstillingen når Liverpools reservelag åpner sesongen med kamp hjemme i Wrexham, mot Manchester City i kveld.  Avspark på Racecourse Ground er klokken 20.00, og Biscan figurerer fordi han er suspendert fra morgendagens kamp i Østerrike etter utvisningen mot Marseille i fjor. De eneste andre i startoppstillingen med førstelagskamper på merittlisten er keeper Patrice Luzi, samt ungguttene John Welsh og Jon Otsemobor.

 

Reservelaget mot Manchester City:

1. Patrice Luzi 
2. Jon Otsemobor
3. Chris Butler
4. James Smith
5. Igor Biscan
6. Daniel O'Donnell
7. Danny Guthrie
8. John Welsh 
9. Conal Platt
10. Mark Smyth
11. Robbie Foy

 

Reserver:

12. Ryan Wilkie
13. Paul Harrison
14. Lee Peltier
15. Karl Noon
16. Danny Smith

 

Gerrard: - Vi må ta Grazer på alvor

Lagkaptein Steven Gerrard påpekte viktigheten av å ta Grazer AK på alvor før avreise til Østerrrike i dag.

 

- Det er viktig at vi går til kampen med mye respekt for motstanderen. Vi må ikke undervurdere dem, uttaler Gerrard, og viser til hvordan Newcastle røk ut for Partizan Beograd i fjorårets CL-kvalik.

 

- Det er mye å lære av det som skjedde med Newcastle i fjor. Jeg er sikker på at de gikk til de to kampene sikre på å avansere til gruppespillet, og dermed undervurderte motstanderen. Det skal ikke skje med oss.

 

- Det blir litt merkelig å spille en viktig europacupkamp før serien har kommet igang, men vi ser frem til det. Manageren har gjort hjemmeleksa si, og sier at de ikke er et lag vi kan ta lett på etter det de oppnådde i fjor, avslutter Steven Gerrard.

 

Grazer tror de kan overraske

Treneren for østerriske Grazer AK, Walter Schachner, tror hans lag har potensiale til å danke Liverpool ut av Champions League. 

 

- Vi frykter ikke Liverpool, men vi har respekt for et så godt lag. Liverpool har toppspillere i stallen, men vi har ingenting å tape og mine spillere kan heve seg til et nytt nivå ved å vinne over to kamper. Vi er klare outsidere, men det var også tilfelle da vi skremte vannet av Ajax i fjor. Kanskje er det en fordel for oss at Premier League ikke har startet ennå, samt at Liverpool nylig kom tilbake fra en lang tur til USA. Våre fans må gjøre alt de kan for å støtte oss i 90 minutter, og kanskje er en overraskelse mulig.

 

Schachner må kanskje unnvære Rene Aufhauser og Martin Amerhauser i morgen, men vil ha et fullsatt Arnold Shwarzenegger stadion i ryggen.