Ingen debut for Kirkland

Flere røde involvert i landskamper i kveld. Positivt av Riise, Kewell og Finnan. Jerzy Dudek til 2007. Emlyn Hughes gravlegges.

Spania-England i Madrid

Syv spillere fra Anfield vil være involvert i landskamper i kveld.  Mest interesse knytter det seg til privatkampen på Bernabeu.  Chris Kirkland håper at han snart kan få sin debut på seniornivå med de tre løvene på brystet.  Foreløpige signaler tyder imidlertid på at Sven Göran Eriksson vil gi Paul Robinson fortsatt tillit i målet.  Jamie Carragher er også med i troppen, i tillegg til at Xabi Alonso er aktuell for spill hos hjemmelaget.

Jerzy Dudek står ventelig i mål for Polen, mot Frankrike i Paris, mens Salif Diao er med for Senegal når de møter Algerie.  Florent Sinama-Pongolle er i Frankrikes U-21 tropp til møtet med Nederland.

Milan Baros er den eneste fra Liverpool som er involvert i VM-kamper i kveld, da Tsjekkia møter Makedonia borte kl 17.30.  Bilder fra den kampen blir trolig vist på Eurosport i deres sammendrag kl 22.45 i kveld.

 

Tre x 90 minutter

Både John Arne Riise, Harry Kewell og Steve Finnan spilte 90 minutter i privatlandskamper i går.  John Arne var en av Norges beste da man litt heldig spilte 2-2 mot Australia i London, og hvor Harry Kewell i perioder viste bra takter hos motstanderen.  Steve Finnan får også god kritikk på Irlands høyreback, da man slo Kroatia med 1-0 i Dublin.

 

Dudek usikker på fremtiden

I et intervju med Eurosport innrømmer at Jerzy Dudek at han vil måtte vurdere sin fremtid på Anfield dersom han fortsatt blir sittende på benken fremover.  Polakken avviser imidlertid at han mistrives på Merseyside, og et antatt angrep på Gérard Houllier synes også å ha blitt vridd på i pressen de siste dagene.  Jerzy sier at han har en kontrakt som fortsatt løper i to og et halvt år til, og han må bare avvente situasjonen for øyeblikket.  Opplysninger som vi har gitt i The Kopite om at Dudeks avtale løper ut etter denne sesongen synes derfor å være feil.

 

Toshack leder hyllest til Emlyn

Emlyn Hughes gravlegges i Sheffield i dag.  Hans næreste venn i LFC, John Toshack, vil lede hyllestene til et rikt liv som nå er over.  Seremonien for Liverpools tidligere kaptein vil bli avsluttet med You’ll Never Walk Alone.

Emlyn Hughes tapte kampen mot kreften