Ingen fare med Gerrard

Steven Gerrard sier han vil bli klar til kamp neste uke. Baros sier selvtilliten er på topp. Arrangørene vil ha Liverpool tilbake til Amerika. Nytt Football Echo. Le Tallec-overgang bekreftet i dag.

Selv om han måtte forlate banen i nattens kamp mot Roma med en lårskade, er Liverpools kaptein Steven Gerrard optimist med tanke på spill i neste ukes superviktige mesterliga-kvalifisering. ”Jeg følte bare at muskelen var litt øm, men jeg tror ikke det vil bli noe stort problem. Jeg gikk av banen for ikke å ta noen sjanser, og jeg føler meg sikker på at jeg blir klar til kampen i Østerrike,” sa Gerrard etter kampen.

 

Baros: -Selvtilliten er på topp

EM’s toppscorer Milan Baros tror nattens 2-1-seier over Roma vil hjelpe på selvtilliten foran neste ukes Champions League-kvalifisering mot Grazer: ”Det var en bra seier, og resultatet vil helt klart hjelpe på selvtilliten foran neste ukes mesterliga-kvalifisering. Jeg håper vi kan fortsette i samme sporet. Både kampen og resultatet var veldig tilfredsstillende. Det var vanskelig å spille på grunn av den høye luftfuktigheten, men jeg synes vi klarte oss bra, og det viktigste var at vi vant. Vi spiller nå en mer offensiv fotball, og det virker som det passer oss bra. Vi får se hva som skjer når alvoret begynner i Premier League og Champions League, men akkurat nå trives jeg veldig godt. Nå må vi konsentrere oss om kampen i Østerrike neste uke. Det er viktig å få et godt resultat, men etter de siste kampene er selvtilliten på topp.”

 

Arrangørene ønsker Liverpool tilbake til Amerika

Arrangørene av Champions World Series sier de er veldig fornøyde med Liverpools visitt i Nord-Amerika. En av hovedpersonene bak arrangementet, Chris Unger, sier følgende om Merseysideklubbens opphold i USA og Canada: ”Da vi arrangerte Champions World Series for første gang i fjor, følte jeg at det ble først og fremst en Manchester United-turné. I år har Liverpool sørget for at dette ikke ble tilfellet. Dette har helt klart bidratt til å gjøre klubben mer kjent i USA, og amerikanerne har tatt dem godt i mot. Når man nærmer seg et marked for første gang, blir det en læreprosess. Man vet ikke hvordan man vil bli tatt i mot, men jeg tror Liverpool anser dette som et vellykket opphold. Liverpool er et lag med mange stjernespillere, og de har ikke skuffet. De har gått inn for å vinne hver eneste kamp. Det er noe vi arrangører setter stor pris på, men det betyr nok aller mest for fansen som kommer for å se kampene. De vil se de beste spillerne, og det har Liverpool sørget for. Forretningsmessig er det kanskje mer lønnsomt for klubben å utforske nye markeder i Asia neste sommer, men vi håper selvsagt det ikke går ti før vi får se dem igjen her. Forhåpentligvis kommer de tilbake om to år. Vi vil i hvert fall ønske dem velkommen med åpne armer.”

 

Nytt Football Echo

Fra og med denne sesongen vil Liverpool Echos fotballutgave, Football Echo, komme i nytt format. The Pink, som den kalles på folkemunne, har tidligere kommet som en egen avis på lørdag kveld, med både resultater og kampreferater fra samme dags kamper. På grunn av alle kampene som nå flyttes til andre kampdager og tidspunkter har man nå bestemt seg for å utgi Football Echo som et gratis bilag til Liverpool Echos weekend-utgave. Avisen vil fortsatt bestå av mange av de samme faste spaltene, og i avisens mandagsutgave vil man fortsatt kunne lese en detaljert oppsummering av helgens fotballkamper.

 

Ingen opsjonsrett for St. Etienne

I dag ble Anthony Le Tallecs overgang fra Liverpool til St. Etienne offisielt bekreftet av klubben. De to klubbene ble i dag enige om betingelsene rundt låneavtalen, som strekker seg over ett år. St. Etienne vil blant annet ikke få noen opsjonsrett på å kjøpe den unge franskmannen når avtalen løper ut 30. juni 2005.