Ingen pengegaranti til ny sjef

Rick Parry sier at den nye manageren ikke vil bli lovet investeringspenger. Thommo blir i Liverpool – inntil videre. Shinawatra sier at partene er enige om styrerepresentasjon. 27 år siden historisk triumf.

Vil ikke lokke med penger

Rick Parry understreker at en ny manager vil ikke bli garantert penger fra investorer, ganske enkelt fordi ingen investorer er på plass.  Daglig leder lover uansett at store avgjørelser vil bli tatt.  – Den nye manageren vil bli gjort oppmerksom på at det blir holdt samtaler med investorer.  I en perfekt verden ville vi hatt dette ferdig pakket med silkesløyfer, og presentert det for den nye manageren, men dette er ikke en perfekt verden.  Nye midler vil utvilsomt hjelpe manageren, men det er ikke noen garanti for at dette vil skje og vi må ta et steg av gangen.  Uansett hva som skjer med dette vil store avgjørelser bli tatt.

 

Phil Thompson fortsatt i LFC

Phil Thompson har vært en ytterst lojal assistent til Gérard Houllier i fem og et halvt år, og mange antok at Thommo ville følge med i dragsuget da Liverpool valgte å sparke Houllier.  Rick Parry sier imidlertid at den tidligere kapteinen fortsatt er knyttet til klubben, men at hans fremtid vil avhenge av hvilke ønsker den nye manageren har.  Parry understreker at dersom en ny sjef ønsker å ha sine egne medarbeidere kan man ikke garantere for fremtiden til Thompson.

 

Spørsmål om styreverv løst

Ifølge den snakkesalige statsminister Thaksin Shinawatra er klubbene nå enige om hvilken innflytelse det skal være fra Thailand i Liverpools styre, såfremt man da blir enige om en investeringsavtale.  Statsministeren legger imidlertid til at det kan ta ytterligere uker før man er ferdige med de finansiellle aspektene av avtalen.  Ifølge rapportene skal de røde ha ønsket at Shinawatra skulle få en representant i styret, mens investoren selv skal ha ønsket to.  Hvilken løsning man endte opp med er det ingen opplysninger om.

- Spørsmålet om den representasjonen i Liverpools styre som Thai forlangte er ikke lenger noe problem, kunne Shinawatra fortelle.  Det neste skrittet er å få inn et profesjonelt team som kan analysere de finansielle og legale spørsmålene.

 

27 år siden seieren i Roma

Det er i dag 27 år siden Liverpool oppnådde sin kanskje aller største triumf.  Da man slo Borussia Münchengladback i Olympiastadion i Roma, og vant den gjeveste E-Cupen for første gang.  Terry McDermott, Tommy Smith og Phil Neal scoret målene i 3-1 seieren.

 

Potter på U21

Darren Potter spiller trolig fra start når Irland U21 i kveld spiller privatlandskamp mot Skottland U21.